Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ο Σύλλογός μας στον εορτασμό της Επετείου για τη "Μάχη στο Χάνι της Γραβιάς στις 8 Μαϊου 1821"

Ο Σύλλογός μας ανταποκριθείς στην Πρόσκληση του Δήμου Δελφών…

 συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα εχθές στην Κοινότητα Γραβιάς για την επέτειο της ιστορικής “Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς την 8 Μαϊου 1821” .

      Τμήματα των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας (Γυναικών & Παίδων) συμμετείχαν τόσο στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε ενώπιον των θρησκευτικών, πολιτικών & στρατιωτικών αρχών όσο & στην παρουσίαση στη συνέχεια χορευτικού προγράμματος παραδοσιακών χορών.  

      Τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στις παραπάνω εκδηλώσεις ήταν:

     Παιδιά: Νουκάρης Γιώργος, Καραχάλιος Σπύρος , Κούσουλα Ανδριάνα, Συλαίου Έλενα, Συλαίου Γιάννης, Καραχάλιος Κώστας, Αδαμάκος Νίκος.

     Οι κυρίες : Πάντου Νάγια (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου), Ρίζου Βιολέτα (Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου), Παπαργυροπούλου Μαρία, Τζιβάρα Μαρία, Κανελλίδη Νούτσι, Κότσια Βιβή, Ρίζου Γεωργία, Χουσιάδα Βιολέτα, Βέλλιου Βασιλική, Τσατήρα Γεωργία, Τσατήρα Έλενα.

    Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρουμε & Ευχαριστούμε πρώτα τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν με άψογο & υποδειγματικό τρόπο στην παρέλαση, αλλά & τις κυρίες & τον μικρό Γιώργο Νουκάρη που, μετά την παρέλαση, συγκρότησαν το χορευτικό τμήμα που παρουσίασε, στη συνέχεια, παραδοσιακούς χορούς καταχειροκροτούμενο από τους επισήμους & το πλήθος των πολιτών που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

      Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε επίσης & στην δασκάλα των χορευτικών μας τμημάτων κ. Ζέφη Μιχαηλίδη για τον επαγγελματισμό της & την άρτια διδασκαλία της.

       

Ακολουθεί πλούσιο Φωτογραφικό Ρεπορτάζ.



 
                                       
































                  Μπράβο παιδιά,  Συγχαρητήρια & του χρόνου 



  

   Επιμέλεια Ανάρτησης: Αλέκος Ι. Βαλάσκας  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."