Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Στη γειτονιά των Αγγέλων από σήμερα η Διαμάντω ...

             
      Τη Διαμάντω,  σύζυγο του Ανδρέα Δεληγιάννη , τη Διαμάντω της πλατείας μας αποχαιρετάμε σήμερα…

   Σοβαρή, αξιοπρεπής, γλυκιά & καλοσυνάτη… γι’ αυτό αγαπητή σε μικρά παιδιά & μεγάλους … αυτό που λέμε “ένας καλός καγαθός άνθρωπος”…

    Η Διαμάντω ήταν για πολλά χρόνια “σύμβολο” της πλατείας του χωριού αφού μέσα από το περίπτερο που διατηρούσε εκεί σε μια γωνιά της πλατείας δεν προμήθευε μόνο τσιγάρα στους καπνιστές, σοκολάτες, καραμέλες & παιχνιδάκια στους μικρούς πελάτες της.

    Μέσα από το περίπτερο - στρατηγείο της “πύργο ελέγχου” είχε εικόνα του ποιος μπαίνει & ποιος φεύγει από την πλατεία & λειτουργούσε & σαν “Κέντρο Πληροφοριών” για όλο το χωριό αφού σε πολλές περιπτώσεις στο τηλέφωνό της απαντούσε στα ερωτήματα των συγχωριανών μας από το "εάν πέρασε ο ψαράς από την πλατεία" μέχρι για το "για ποιόν χτύπησε η καμπάνα" όταν χτυπούσε πένθιμα για να αναγγείλει το θάνατο κάποιου συγχωριανού μας.

     Εχθές όμως η καμπάνα της εκκλησιάς μας χτύπησε δυστυχώς πένθιμα για να αναγγείλει το δικό της θάνατο, σκορπίζοντας έτσι μεγάλη θλίψη στους οικείους της που έχασαν σύζυγο, μάνα & γιαγιά αλλά & στη μικρή κοινωνία του χωριού μας που έχασε ένα μέλος της, μια γυναίκα αγαπητή σε όλους , μια πραγματικά Διαμαντένια ψυχή…

         “Καλό Παράδεισο & Καλή Ανάσταση” Διαμάντω …

     Ο καλός Θεός μας ας Αναπαύει την ψυχή σου & ας δίνει παρηγοριά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

                                                                                           

                                                                                                            - Α.Ι.Β.-










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."