Η πρώτη φάση της παρασκευής του παραδοσιακού προϊόντος ξεκίνησε...
600 κιλά μούστου
από σταφύλια που παράγονται στην κοιλάδα του Κηφισού, διαχωρίστηκαν και
υπέστησαν την πρώτη βασική επεξεργασία.
Κάτω από το
αμυδρό φως των αστεριών του Σεπτέμβρη το μείγμα «ξεκουράζεται». Θα αρχίσει σήμερα η δεύτερη φάση. Το «στράγγισμα» και το «βράσιμο».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."