Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

                
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
“ Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ”

Ο Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου όπου πριν την έναρξη της Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. θα είναι:
- Απολογισμός Πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός παρελθούσης τριετίας 2013 – 2015.
- Διενέργεια Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. για την επόμενη τριετία 2016 – 2018.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Γ. Σ.
Ιδιαίτερα παρακαλούνται και καλούνται τα παλαιότερα και από ιδρύσεως του Συλλόγου εγγεγραμμένα μέλη που για οποιονδήποτε λόγο, τα τελευταία χρόνια, κατέστησαν ανενεργά, να προσέλθουν στη Γ.Σ. και να επιβεβαιώσουν την επιθυμία τους να καταστούν και πάλι ενεργά μέλη καταβάλλοντας ένα ελάχιστο συμβολικό ποσό ετήσιας συνδρομής για τα τρία τελευταία έτη 2013-2015 που έχει αποφασισθεί από το Δ.Σ. προκειμένου έτσι καταστούν και πάλι ταμειακώς τακτοποιημένοι και να έχουν το δικαίωμα του “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι” κατά τις αρχαιρεσίες.
Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για εγγραφή ως μέλους του Συλλόγου κάθε συγχωριανού μας και συμπατριώτη μας που πληροί της εκ του Καταστατικού του προϋποθέσεις.
Πληροφορίες για τη Γ.Σ., τις διαδικασίες διενέργειας των αρχαιρεσιών, την επανεγγραφή παλαιών ή την εγγραφή νέων μελών παρέχονται από τους:

Αθανάσιο Αδαμάκο Πρόεδρο τηλ. 6937 450883
Έφη Τοπάλη Γραμματέα τηλ. 6977 208696
Χρήστο Παπαθανασίου Υπευθ. Δημ. Σχεσ.τηλ. 6944 915573

                                  

Με τιμή 
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."