Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας – Γενική ΣυνέλευσηΤην Κυριακή 7/2/2016 και μετά τη θεία λειτουργία, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του χωριού μας η προγραμματισμένη τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας που ευλόγησε ο ιερέας του χωριού μας π. Κωνσταντίνος Πλιάτσικας και στην οποία παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. οι: ο τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Μολιώτης εκπροσωπώντας και το Δήμαρχο Δελφών, ο Πρόεδρος της Κοινότητας μας κ. Αργύριος Μουλαράς, ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γεώργιος Ανάγνου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Αλεξάνδρα Παπαθανασίου καθώς και αρκετά μέλη του Συλλόγου μας και συγχωριανοί μας.


Μετά την κοπή της πίτας, και αφού διαπιστώθηκε ότι η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω μη ύπαρξης της προβλεπόμενης απαρτίας των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Αδαμάκος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την αρωγή τους προς το Σύλλογο, αναφέρθηκε περιληπτικά στο υπό του Συλλόγου πραγματοποιηθέν, κατά την παρελθούσα τριετία (2013 – 2015) έργο, υπενθύμισε στη συνέχεια την υποχρέωση των μελών για προσέλευση σε επαναληπτική συνεδρίαση για Γ.Σ. σε άλλη ημερομηνία όπως προβλέπεται από το Καταστατικού του Συλλόγου.

Μετά τον Πρόεδρο του Συλλόγου έλαβε το λόγο o τέως Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Βαλάσκας ο οποίος κυρίως επικεντρώθηκε στον τρόπο που, κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση κάνοντας την παρακάτω εισήγηση προς τον Πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., στα παρόντα μέλη του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής:

“Επειδή από ιδρύσεως του Συλλόγου ( 2006) και κατά τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα πολλά από τα εγγεγραμμένα μέλη για πολλούς και διάφορους λόγους ή και λόγω της συγκυρίας των οικονομικών δυσκολιών αδρανοποιήθηκαν , αποστασιοποιήθηκαν και έπαψαν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις των έναντι του Συλλόγου ή και να ενδιαφέρονται για τις δράσεις του κατεβάζοντας έτσι τον αριθμό των ενεργών μελών σε ένα μικρό αριθμό κάτω και τω πενήντα εισηγούμαι να μην πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από το Καταστατικό και προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή ( 14 /2 ) επαναληπτική Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. με θεωρούμενη απαρτία τον όποιο αριθμό των παρόντων μελών και τούτο γιατί θεωρώ ότι το ζητούμενο δεν είναι να εκλέξουμε ένα νέο Δ.Σ. που θα έχει τη νομιμοποίηση μίας εικοσάδας μελών αλλά να επιδιώξουμε την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή μελών μας και συγχωριανών μας και προκειμένου επιτευχθεί αυτό προτείνω :

α. Να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. το μήνα Αύγουστο που είναι και ο κατ’ εξοχή μήνας που στο χωριό βρίσκονται περισσότεροι συγχωριανοί μας που κυρίως ζούνε στην Αθήνα πολλοί εκ των οποίων μάλιστα είναι και μέλη του Συλλόγου .

β. Μέχρι τον μήνα Αύγουστο να συνεχίσει να λειτουργεί και να διοργανώνει ή να συμμετέχει σε δράσεις ο Σύλλογος διοικούμενος από το παρόν Δ.Σ. εντείνοντας τις προσπάθειές του κυρίως στην εγγραφή νέων αλλά και νέων στην ηλικία μελών .

γ. Να ενταθούν οι προσπάθειες από τα μέλη του Δ.Σ., από όλα τα σημερινά ενεργά μέλη αλλά και όλους όσους θεωρούν χρήσιμο το Σύλλογο ώστε να πείσουν όλους όσους κατά τα παρελθόντα έτη είχαν εγγραφεί ως μέλη και σήμερα είναι μη ενεργά μέλη να επαναδραστηριοποιηθούν στο Σύλλογο δίνοντάς τους την ευκαιρία γι’ αυτό αξιώνοντας την ελάχιστη ή και την κατ’ επιθυμία, ανάλογα και της δυνατότητας ενός εκάστου, καταβολή της ετήσιας συνδρομής μέλους ώστε να καταστούν και πάλι ενεργά μέλη και να έχουν το δικαίωμα του “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι” στις επικείμενες αρχαιρεσίες .

Θεωρώ ότι αυτά είναι εφικτά να γίνουν και θα δώσουν νέα πνοή για δημιουργικότερη παρουσία και νέα πορεία στο Σύλλογο ”.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί, οι ευχές, αλλά και οι προτάσεις και εισηγήσεις των: Προέδρου της Κοινότητος κ. Μουλαρά, του Αντιδημάρχου κ. Μολιώτη, της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών κ. Παπαθανασίου, του Δ/ντού του Δημοτικού Σχολείου κ. Ανάγνου, του μέλους κ. Κεφαλούδη και άλλων μελών, σχετικά με τη χρησιμότητα ύπαρξης και δραστηριοποίησης του Συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια στο χωριό, τη λειτουργία του και την εν γένει προσφορά του τοποθετούμενοι τέλος όλοι θετικά επί της παραπάνω εισηγήσεως και των προτάσεων του τ. Προέδρου κ. Βαλάσκα. Κυρίως ο Αντιδήμαρχος κ. Μολιώτης επεσήμανε την χρησιμότητα αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης και συνέχισης λειτουργίας όχι μόνο του Συλλόγου μας αλλά και του Συλλόγου Γυναικών και ευχαριστώντας τους μάλιστα, εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας για την προσφορά τους στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του χωριού και του τόπου μας, τόνισε το χρέος που έχουν όλοι (τοπική αυτοδιοίκηση και τοπική κοινωνία) να στηρίζουν και να ενισχύουν με κάθε τρόπο την ύπαρξη, τη λειτουργία και το έργο των Συλλόγων ιδιαίτερα στις παρούσες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας και στην αδυναμία της όποιας χρηματοδότησης εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κάθε μορφής πολιτιστική δράση και εκδήλωση.

Αφού ακούσθηκαν όλες οι τοποθετήσεις και εισηγήσεις και έγινε διεξοδική συζήτηση επ’ αυτών και αφού έγινε αποδεκτή από όλους η εισήγηση – πρόταση του τ. Προέδρου κ. Βαλάσκα 
 
αποφασίσθηκε ομόφωνα 

να μην πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Δ.Σ. την επόμενη Κυριακή (14/2) και να παραταθεί η θητεία του νυν Δ.Σ. μέχρι τέλους μηνός Αυγούστου χρόνο κατά τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.


Τέλος θέλουμε να γνωρίσουμε σε όλους ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου καθορίσει και αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες του και κυρίως τους τρόπους προσέγγισης και επαναδραστηριοποίησης όλων των μελών (ενεργών και μη) του Συλλόγου και την εγγραφή νέων μελών στην προσπάθεια μίας νέας αρχής για το Σύλλογο και τη συνέχιση του έργου και της προσφοράς του επ’ ωφελεία του χωριού μας και όλων των συγχωριανών μας.

Σε αυτό το νέο προσκλητήριο θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσουν το “παρών” όλοι όσοι αγαπούν το χωριό μας και πιστεύουν ότι ένας Σύλλογος σαν το δικό μας είναι χρήσιμος σε αυτό.Το Δ.Σ.9 σχόλια:

 1. Και διηγόντας τα να κλαίς,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντικαταστατικη ενεργεια .Η μη συμμετοχη των μελων δεν οφειλετε στην οικονομικη κριση αλλα στο οτι σ αυτο το χωριο οτι καλο γινετε ειναι καταδικασμενο να πεθανει.γιατι απλα δεν εχει τη στηριξη των σουβαλιωτων.καλη συνεχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού δεν είχε απαρτία η συνέλευση πως πήρε απόφαση για παράταση θητείας του Δ.Σ μέχρι τον Αύγουστο?
  Ο τέως Πρόεδρος συμφωνεί με τέτοιες αντικαταστατικές ενέργειες που επί θητείας του ήταν άγνωστες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ 1-2 ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡ.ΠΑΠΑΘ.
  ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Η΄' ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΜΕ ΑΠΑΡΤΙΑ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ? ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ?ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ?ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ .ΣΤΟ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΟΜΏΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΡΓΙΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΝΑ ΧΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ, Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΛΟΓΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΕ ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΡΕ, ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.Α. ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.
   ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΞΙΟΙ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ Η ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΙΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ?
   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΤΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ - ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ - ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΑΝΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΣΤΕ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΕΚΛΑΜΑΣ. ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

   Διαγραφή
 5. Αν και συνήθως δεν απαντάω σε ανώνυμους σχολιαστές , εν τούτοις θα απαντήσω εδώ , επειδή πρωτίστως θέλω να πιστεύω ότι τα παραπάνω σχόλια γίνονται από μέλη ή τουλάχιστον φίλους του Συλλόγου μας και δευτερευόντως θα απαντήσω εκλαμβάνοντας αυτά τα σχόλια ως γενόμενα από ειλικρινή έκφραση αγωνίας των συντακτών τους για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου μας και απογοήτευσης τους για την μη ύπαρξη απαρτίας στην προγραμματισμένη Γ.Σ. της περασμένης Κυριακής .
  Γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας και ο ίδιος ότι η αναβολή της Γ.Σ. και των αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Δ.Σ. καθώς και η παράταση της θητείας του νυν Δ.Σ. για τον ερχόμενο Αύγουστο , είναι ενέργεια μη προβλεπόμενη εκ του Καταστατικού του Συλλόγου , αλλά και ως εισηγητής αυτής της ‘’αντικαταστατικής’’ διαδικασίας θα απαντήσω στους παραπάνω σχολιαστές και αγωνιούντες , θέλω να πιστεύω μέλη ή φίλους του Συλλόγου μας , με μία ερώτηση και πιστεύω ότι εάν οι απορίες τους και οι αιτιάσεις τους γίνονται καλοπροαίρετα , θα δώσουν οι ίδιοι και την ορθή απάντηση .
  “ NAI , αντικαταστατική η αναβολή της Γ.Σ. για το ερχόμενο Αύγουστο , αλλά πόσο ηθική θα ήταν η κατά τα άλλα νόμιμη εκλογή νέου Δ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή με συμμετοχή των όσων παρόντων εκ των ταμειακά τακτοποιημένων μελών που ίσως δεν θα ξεπερνούσαν τον “εκπληκτικό” αριθμό 15 ??? “
  Aν λοιπόν φίλοι σχολιαστές αγαπάτε πραγματικά το Σύλλογό μας , αγωνιάτε και ενδιαφέρεστε για την ύπαρξή του και την περαιτέρω πορεία του , δεν έχετε παρά να το δείξετε έμπρακτα εμπλεκόμενοι είτε άμεσα & ενεργά στο Διοικητικό του Συμβούλιο είτε στέκοντας εθελοντικά δίπλα στο όποιο Δ.Σ. προκύψει στις επόμενες αρχαιρεσίες .
  Αυτή είναι η αλήθεια και αποτυπώνεται με τον καλλίτερο τρόπο στην τελευταία παράγραφο της παραπάνω ανάρτησης .
  Όλα τα άλλα, προσωπικά, τα χαρακτηρίζω ως “ έπεα πτερόεντα “ .
  « Έρρωσθε και ευδαιμονείτε»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΤΟΝ 1:54 , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ( τέλος πάντων τι εμμονή είναι αυτή να μη μπορούν να ειπούν κάποιοι τη γνώμη τους ελεύθερα χωρίς να φορούν κουκούλα ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΑΙΧΜΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΟΝ ΟΞΥ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΕΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΕΘΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ . ΘΑ ΑΡΚΕΣΘΩ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ .

  « Κρείττον του λαλείν το σιγάν »

  « Για τα πράγματα που δεν μπορείς να μιλήσεις, πρέπει να σωπαίνεις ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
   ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕς ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

   Διαγραφή