Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Καλή σχολική χρονιά…


     Με ένα μικρό σημείωμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Δήμητρα Μουλαρά...

θέλουμε ως Σύλλογος σήμερα, στην έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, να ευχηθούμε στους μαθητές & τις μαθήτριες του χωριού μας όλων των βαθμίδων εκπαιδεύσεως “Καλή Σχολική χρονιά & Καλή πρόοδο»  

     Γράφει λοιπόν η Δήμητρα Μουλαρά στο εύστοχο κείμενό της το οποίο & προσυπογράφουμε:

     “Κι αφού καήκαμε, πνιγήκαμε, πνίξαμε, θρηνήσαμε ανθρώπους, ζώα και περιουσίες, ήρθε η ώρα να ευχηθούμε "Καλή Σχολική χρονιά" στους μαθητές που θα καθίσουν σήμερα στα θρανία.

    Θα ταξιδέψουν για μια ακόμη χρονιά μέσα στις σελίδες των βιβλίων.

     Θα πάρουν γνώσεις, θα κάνουν φιλίες, θα κοινωνικοποιηθούν, θα αναλάβουν υποχρεώσεις.

     Την ίδια στιγμή που εμείς θα παλεύουμε να βγούμε απ' τις λάσπες της πνιγμένης ζωής μας, να διώξουμε τις στάχτες των καμένων ονείρων μας, τα παιδιά θα χτίζουν τα δικά τους.

    Μιας κι αποτύχαμε να γίνουμε τα πρότυπά τους, ας τα αφήσουμε να βρουν έναν δικό τους φωτεινό δρόμο!!!”

          “Καλή σχολική χρονιά, μικροί και μεγάλοι μαθητές”



Σημείωση

        Στη φωτογραφία της δημοσίευσης διακρίνονται οι μαθητές & μαθήτριες της Γ' & Δ' τάξης του Δημοτικού μας Σχολείου της σχολ. χρονιάς 1981-82 ήτοι:

Πάνω από αριστερά: Βιβή Κότσια, Μιμίκα Μουλαρά, Γεωργία Θάνου, Άννα Πλατιά, Γεωργία Πλατιά, Γιούλη Μαρρέ,Θεοδώρα Κυρίτση, Γώνη Κοπανάκη, Γιούλα Ανάγνου.

Κάτω από αριστερά: Γιάννης Θάνος, Γιάννης Τσατήρας, Άρης Βλάχος, Λουκάς Κυρίτσης, Λουκάς Κολοκύθας, Λουκάς Κότσιας, Γιώργος Κούσουλας, Σπύρος Παπαδήμας.


Δασκάλα: Γιώτα Καμάρα - Αργυράκη

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."