Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ο Σύλλογός μας στη Γραβιά για την επέτειο της Μάχης στο Χάνι στις 8 Μαϊου 1821 (ΦΩΤΟ)

     

Στις εορταστικές εκδηλώσεις...

που διοργάνωσαν εφέτος στη Γραβιά ο Δήμος Δελφών & η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την 202α επέτειο από τη “Μάχη στο Χάνι της Γραβιάς στις 8 Μαϊου 1821” έδωσε το “παρών” ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην Πρόσκληση των διοργανωτών. 

    Το Σάββατο το βράδυ 13 Μαϊου στην εκδήλωση “Αναπαράσταση της Μάχης” παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Δημ. Κατοίκος & η κ. Βιολέτα Ρίζου.

   Την Κυριακή 14 Μαϊου το πρωί, όπου έλαβε χώρα ο επίσημος εορτασμός, μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας με επικεφαλής την Αντιπρόεδρο μας κ. Νάγια Πάντου & το μέλος του Δ.Σ. κ. Βιολέτα Ρίζου συμμετείχαν τόσο στην παρέλαση που διενεργήθηκε ενώπιον των πολιτικών & στρατιωτικών αρχών όσο & στην παρουσίαση, στη συνέχεια, χορευτικού προγράμματος παραδοσιακών χορών υπό την επιμέλεια της άξιας χοροδιδασκάλισσας τους κ. Ζέφης Μιχαηλίδου.

    Με την ευκαιρία αυτής της δημοσίευσης & ως ελάχιστο χρέος μας απέναντι στα μέλη αυτά που συγκρότησαν το τμήμα της παρέλασης αλλά & το χορευτικό τμήμα τους αναφέρουμε ονομαστικά.

 Παρήλασαν οι:

Πάντου Νάγια, Ρίζου Γεωργία, Ρίζου Βιολέτα, Κότσια Βιβή, Βέλλιου Βασιλική, Χουσιάδα Βιολέτα, Τζιβάρα Μαρία, Καννελλίδη Νούτση, Μανταβάκης Ανδρέας, Σέχου Γεώργιος και τα παιδιά Νουκάρης Νίκος, Κέλλα Θεοφανία, Βαστάζος Νίκος, Ελευθεροπούλου Ηλιάνα, Μανταβάκης Αλέξανδρος, Μανταβάκη Μυρτώ, Σιλαίου Γιάννης, Σιλαίου Έλενα.

 Χόρεψαν οι:

Πάντου Νάγια, Ρίζου Γεωργία, Ρίζου Βιολέτα, Κότσια Βιβή, Βέλλιου Βασιλική, Χουσιάδα Βιολέτα, Τζιβάρα Μαρία, Καννελλίδη Νούτση, Μανταβάκης Ανδρέας, Σέχου Γεώργιος, Νουκάρης Νίκος.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας αλλά & τις ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη (Γυναίκες & Παιδιά) των χορευτικών του Συλλόγου μας που με τη συμμετοχή τους σε αυτές τις εκδηλώσεις τίμησαν τόσο το Σύλλογο αλλά και το χωριό μας.

     Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες οφείλουμε στους δύο & μόνο άνδρες του χορευτικού μας κ.κ. Μανταβάκη Ανδρέα & Σέχου Γεώργιο, που άν & ετερόχθονες ως μη Σουβαλιώτες, εν τούτοις οικειοθελώς εντάχθηκαν στα χορευτικά του Συλλόγου, παρήλασαν & χόρεψαν τιμώντας έτσι ιδιαίτερα & το Σύλλογό μας & το χωριό μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι δύο νέοι άνδρες θα αποτελέσουν το παράδειγμα προς μίμηση & για τους αυτόχθονες συγχωριανούς μας άνδρες & νέους ώστε να συγκροτήσουμε & πάλι ένα μικτό χορευτικό τμήμα ανδρών-γυναικών αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας αλλά & του χωριού μας .

      Ακολουθούν Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις. 



                          

           

           
           
         
 
           

     













































 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."