Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Επικήδειος αποχαιρετισμός Προοέδρου Κοινότητος Πολυδρόσου κ. Έφης Τοπάλη στο Νίκο Παπαστάμο

               

Βαρύ και θλιβερό καθήκον , μας κάλεσε εδώ σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου...

Ακόμη πιο βαρύ χρέος , η δική μου ευθύνη να αποχαιρετώ έναν καταξιωμένο άνθρωπο και προκάτοχό μου. Με ποιά λόγια να περιγράψεις έναν άνθρωπο που στην επίγεια ζωή διέπρεψε με την πολιτική , την κοινωνική και την οικογενειακή του παρουσία .

Μεγάλη θλίψη τόσο για τους κατοίκους του χωριού μας  , όσο και  για όλους τους αυτοδιοικητικούς στο άγγελμα του θανάτου του.

Η Αυτoδιοικητική του πορεία ξεκίνησε το 1975 καθώς υπήρξε έως το 1978 Σύμβουλος επί Προεδρίας του Αείμνηστου Ευθυμίου Καρούζου. Το 1979 έως το 1994 για τέσσερις θητείες συνέχισε ως Κοινοτάρχης Πολυδρόσου όπου συνεργάστηκε άψογα με όλους τους κοινωνικούς, αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς φορείς . Έδωσε τον εαυτό του για την πρόοδο αυτού του τόπου και την ευημερία των συγχωριανών . Έντιμος , ηθικός , μα πάνω απ όλα γελαστός άνθρωπος που δούλευε αθόρυβα , αδιάκοπα , με σύνεση , μεθοδικότητα , άνοιξε δρόμους δημιουργίας και ανάπτυξης  για την πρόοδο του χωριού μας .

Σήμερα όλοι όσοι σε κατευοδώνουμε στο στερνό ταξίδι σου , οι οικογένειά σου , οι συγγενείς σου , οι συνάδελφοί σου στην Αυτοδιοίκηση , οι φίλοι σου και οι χωριανοί σου , σε αποχαιρετούμε με σεβασμό . Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το έργο που άφησες πίσω , την καλοσύνη και το γέλιο σου .

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη  σύζυγό σου κ. Φεβρωνία , τα παιδιά σου Βασιλική και Θανάση και στα πολυαγαπημένα σου εγγόνια .

Καλό ταξίδι Πρόεδρε

Ας είναι ελαφρύ το Σουβαλιώτικο χώμα που σε λίγο θα σε σκεπάσει

Η Πρόεδρος Κοινότητας

Πολυδρόσου

Ευθυμία Λ. Τοπάλη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."