Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Έκοψε τη Βασιλόπιτα του για το 2023 ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου “Η ΕΣΤΙΑ”

     Το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών “Η ΕΣΤΙΑ” για το νέο έτος 2023.

     Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας αιδεσιμότατος πατήρ Κωνσταντίνος Παπαθανασίου ο οποίος & ευχήθηκε στην Πρόεδρο & τα μέλη του Δ.Σ. για ευόδωση του έργου του Συλλόγου.


     Στη σεμνή αυτή τελετή, εκτός από την Πρόεδρο & τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών, παρέστησαν & τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Παρνασσού κ. Αθ. Αδαμάκος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Πολυδρόσου κ. Ευθυμία Τοπάλη, οι Πρόεδροι του Λαογραφικού-Ιστορικού Συλλόγου & του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου κ.κ. Αλ. Βαλάσκας & Μίνα Μητροπούλου αντίστοιχα, καθώς & πολλές γυναίκες , αρκετοί άνδρες αλλά & νέοι του χωριού μας .

    Στο σύντομο χαιρετισμό τους προς τους παρισταμένους και κυρίως προς τις γυναίκες μέλη του Συλλόγου, μετά το καλωσόρισμα & τις ευχαριστίες για την παρουσία τους & τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Συλλόγου, η Πρόεδρος κ. Ανδριανή Λάζου, η Αντιπρόεδρος κ. Παγωνίτσα Γλυμεντζή & η Ταμίας κ. Lucia Laguzza αναφέρθηκαν στο έργο του Συλλόγου κατά το παρελθόν έτος 2022 αλλά & στους στόχους του για το νέο έτος 2023. 

    Ακολούθησε η κοπή & η διανομή της Βασιλόπιτας με το φλουρί να πέφτει στη δεσποινίδα Παγώνα(Πέγκυ) Κ. Σάλτα.

   Φωτογραφίες από την εκδήλωση.





  




       Επιμέλεια Ανάρτησης: Αλέκος Ι. Βαλάσκας 







1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Λουκά Βέλλιο (Κωτσιούλα) για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων καθώς και: Το Φούρνο "ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ" για την χορηγία της βασιλόπιτας. Το Φούρνο Καλλιμάνη για τη χορηγία των τυροπιτών. Τις φίλες του Συλλόγου για την προσφορά των υπόλοιπων εδεσμάτων.
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΛΑΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."