Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


                   
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
       Σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασης των μελών του Λαογραφικού Συλλόγου που ελήφθη κατά την τελευταία Τακτική Γ.Σ. τους την 25η Αυγούστου ε.ε. και λόγω της παραίτησης του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. οι οποίες εγένοντο αποδεκτές από το σώμα,
                                         σ υ γ κ α λ ε ί τ α ι   
σύμφωνα και με το Καταστατικό του Συλλόγου Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11η Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου με μοναδικό θέμα Ημερησίας Διατάξεως:
-         Διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη  νέου Δ.Σ. του Συλλόγου .
    Καλούνται τα ενεργά (ταμειακώς τακτοποιημένα) και μη ενεργά (παλαιά) μέλη του Συλλόγου , ως και κάθε συγχωριανός μας που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ύπαρξη και τη συνέχιση της δραστηριοποίησης του Συλλόγου στο χωριό μας , να προσέλθουν στη Γ. Σ . επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους , να θέσουν είτε οι ίδιοι υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. είτε δια της ψήφου των να εκλέξουν τα νέα μέλη του εκ των λοιπών μελών που θα εκδηλώσουν την επιθυμία για την εκλογή τους .
    Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα υποβολής, την ίδια ημέρα, αίτησης για εγγραφή ως μέλους του Συλλόγου κάθε συγχωριανού μας και συμπατριώτη μας που πληροί της εκ του Καταστατικού προϋποθέσεις. 
                              Για τη Γ.Σ. της 25ης Αυγούστου 2018  
              Η Γραμματέας                                                     Ο Πρόεδρος

  Παπαλιάκου - Πάντου Ευθυμία                           Μολιώτης  Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."