Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΦΟΥΤΗ "Γιάννης Μαρρές (1925-2003) και η φιλία του με το Νικηφόρο Βρετάκο (1912-1991)", θα γίνει στην Πολύδροσο στις 13 Αυγούστου.


Περισσότερα για την εκδήλωση, για την οποία σημειώνουμε ότι θα είναι η πρώτη πανελλαδικά, αφού θα ακολουθήσουν και άλλες τρεις, στη Λαμία, στην Αθήνα και στις Κροκεές - γενέτειρα του Νικηφόρου Βρετάκου - αλλά και για το σχετικό πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε σε επόμενες αναρτήσεις μας. Σήμερα θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε επιστολές και κριτικές για το εξαιρετικό πράγματι βιβλίο του φίλου του Γιάννη Μαρρέ και του χωριού μας Μενδενιτσιώτη Δημήτρη Φαφούτη.
Θα ξεκινήσουμε με την επιστολή που έστειλε στον συγγραφέα ο τέως Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Πολυδρόσου Αλέξανδρος Βαλάσκας μόλις έλαβε το βιβλίο......








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."