Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΜΑΣΤΟΡΟΙ – ΚΤΙΣΤΕΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ & ΚΑΛΦΑΔΕΣ (ΒΟΗΘΟΙ) ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΓΕΡΟ – ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥΛΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960.
ΔΙΑΚΡΊΝΟΝΤΑΙ : Στο κέντρο με το σφυρί στην πλάτη ο πρωτομάστορας θρυλικός γερο-Γιώργης Μουλαράς περιστοιχιζόμενος από τα παιδιά του μαστόρους Θανάση & Μήτρο Mουλαρά, τους επίσης μαστόρους : γαμπρό του Θανάση Θάνο (Μάγο) και Γιάννη Αλ. Κότσια,τους εγγονούς του Δήμο Αρ. Βλάχο & Γιώργο Αργ. Μουλαρά αλλά και τους μαθητευόμενους οικοδόμους ( καλφάδες) εγγονούς του Γιώργο Δημ. Μουλαρά & Γιώργο Αθ. Μουλαρά. Στο άκρο δεξιά με τα χέρια στη μέση διακρίνεται ο Χρήστος Παν. Γκόλφης πού προφανώς με τον αδελφό του Ασημάκη που διακρίνεται στην κορυφή της μαστοροσυνροφιάς ήταν οι εργάτες του συνεργείου (λασπάδες & κουβαλητές των υλικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."