Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


O σύλλογος γυναικών Πολυδρόσου η <<ΕΣΤΙΑ>> πάει θέατρο την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Κάντε κράτηση για την δημοφιλή παράσταση <<Σμύρνη μου αγαπημένη>> στα τηλέφωνα 6970455453 ή 6936763608
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια αρχόντισσα της Σμύρνης -που τώρα ζει σε μια προσφυγική γειτονιά- ταξιδεύει με το νου της πίσω στις καλές εποχές της κοσμοπολίτισας Σμύρνης. Ο άντρας της όπως και ο πατέρας και τα παιδιά της φανατικοί Βενιζελικοί και οπαδοί της μεγαλης ιδέας έρχονται σε συνεχή σύγκρουση με τον αδερφό του και την οικογένεια του που υποστηρίζουν με θέρμη τον Βασιλιά. Οι σχέσεις των δυο οικογενειών η συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών πολιτισμών, ανεκπλήρωτοι και απαγορευμένοι έρωτες σημαντικά ιστορικά γεγονότα έως την θλιβερά καταστροφή της Σμύρνης και την αναγκαστική και οδυνηρή προσφυγιά είναι οι κεντρικοί πυλώνες του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."