Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο «ΠΑΡΙΟΣ»

1970 στο μαγαζί του Κώστα Παπαδήμα (ΔΟΚΙΜΟΣ). 
Όρθιες - όρθιοι από αριστερά: Μπούμπα Δημητροκάλλη (η αδερφή των Μανώλη και Νίκου Γλέζου), Χρήστος Πάντος, Μάρω Πάντου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, Μαρία Τσατήρα, Γιάννης Τσατήρας (ο δικός μας "Πάριος"), Γιώργος Νηστικούλης.
Καθήμενοι: Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Θάνος (Γούλας), Κώστας Κορτσέλης, άγνωστος

αρχείο: Χρήστος Τσατήρας

1 σχόλιο:

  1. Εχω την εντύπωση ότι η φωτογραφία είναι πολύ μεταγενέστερη του 1970.Ο "Πάριος" με τη Μαρία δεν ζούσαν στο χωριό τότε.Ο Νηστικούλης είναι κοντά στα 50 και η αφίσα με την πυραμιδοειδή κορυφή των Πυρηναίων,στο φόντο,κυκλοφόρησε πολύ αργότερα.Πρέπει να είναι τέλη Σεπτεμβρίου του 1977,όταν ο Πάριος,η Λίτσα Διαμάντη και η λοιπή παρέα,επισκέ-
    φτηκαν το χωριό μας,προσκεκλημένοι του Νηστικούλη.Ο άγνωστος με γυρισμένη την πλάτη και το λευκό ζιβάγκο,πρέπει να είναι ο "Καραμούζης".Και πάλι διατηρώ επιφυλάξεις.Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα,ευχαρίστως ας με διαψεύσει.
    Δ.ΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."