Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

«6ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας».

Στο πέρασμά του από τη Σουβάλα«6ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας»
«6th Classic Rally of Greece»
18-19 Απριλίου 2015
Στερεά Ελλάδα – Δελφοί

Για έκτη συνεχή χρονιά το «Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» συνδιοργανώνεται από τις λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. και θα λάβει χώρα στους Δελφούς στις 18 – 19 Απριλίου 2015. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο Regularity Rally της χρονιάς το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.ΠΑ, στο πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. όπως επίσης και στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.


Στην φετινή εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30-70 ετών. Έχει δοθεί έμφαση σε κλασσικές, θρυλικές «ειδικές» & γραφικές «απλές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα.

Το Σάββατο 18/4 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου σκέλους από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης ενώ Η 1η μεγάλη ανασυγκρότηση θα γίνει στην Αράχοβα. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε αγαπημένες διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παραθαλάσσιους & ορεινούς δρόμους, σε «κλασσικές» αλλά και «απαιτητικές» ειδικές διαδρομές, όπως Τιτάν, Θίσβη & Χάνι Ζαγκανά.

Την Κυριακή 19/4 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και θα κατευθυνθούν μεταξύ άλλων μέσω των ειδικών διαδρομών της Τριταίας, Προσηλίου και Σουβάλας για ανασυγκρότηση στην Αμφίκλεια. Μετά τις Ειδικές Τιθορέα, Χαιρώνεια και Πλατανάκι ο τερματισμός θα γίνει πανηγυρικά στην παλαιά γέφυρα στης Χαλκίδας και θα έχουν διανυθεί συνολικά 600 περίπου χιλιόμετρα και θα έχουν εκτελεσθεί 13 ειδικές διαδρομές ακριβείας, όλες σχεδόν με ενδιάμεσες χρονομετρήσεις. (http://www.sisa.gr/)

 

Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Ρούμελη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου