Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Συνεχίστηκε σήμερα η εξόρμηση των Συλλόγων Γυναικών και Λαογραφικού, με τη βοήθεια των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου και την παρουσία του Διευθυντή τους Γιώργου Ανάγνου. Καθαρίστηκαν οι είσοδοι του χωριού μας, ο χώρος της παιδικής χαράς, ο δρόμος μέχρι το νεκροταφείο καθώς και η είσοδος.
Στη συνέχεια στην φυτεύτηκαν λουλούδια εποχής στα παρτέρια της πλατείας.

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.
























Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ
    ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."