Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Αύριο ο επετειακός εορτασμός του Δήμου Δελφών & της Τ.Κ. Πολυδρόσου για τα 200 χρόνια από τη “Μάχη της Σουβάλας το 1824”

 

     Συμπληρώθηκαν εφέτος 200 χρόνια από τη “Μάχη της Σουβάλας το 1824”…

      Ο Δήμος Δελφών & η Τ.Κ. Πολυδρόσου τιμώντας τους αγωνιστές αυτής της Μάχης προγραμμάτισαν επετειακή εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Πολύδροσο & στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.


    Είναι αυτονόητο ότι ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στην εορταστική αυτή εκδήλωση εκπροσωπούμενος επισήμως από μέλη του Δ.Σ. & παρακαλεί & προτρέπει τα μέλη, τους φίλους του & τους συγχωριανούς μας να προσέλθουν & να τιμήσουν με την παρουσία τους την επετειακή αυτή εορταστική εκδήλωση & τους αγωνιστάς που έλαβαν μέρος στη  “Μάχης της Σουβάλας” 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."