Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τη Βασιλική Δρίβα-Αρβανιτάκη αποχαιρετούν σήμερα οι Σουβαλιώτες...

 

     Ένα ακόμη τέκνο του αποχαιρετά σήμερα το χωριό μας, η Σουβάλα …

    Τη Βασιλική Δρίβα – Αρβανιτάκη που έφυγε από τη ζωή προχθές σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν από τις αρχές Απριλίου μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη & παρά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή.

    Η Βασιλική γεννήθηκε στη Σουβάλα το έτος 1954 & ήταν κόρη του Αριστείδη & της Ευθυμίας Δρίβα, το γένος της μητρός Κ. Τοπάλη. Αδελφός της ο Γιάννης Δρίβας συνταξιούχος Μηχανοδηγός του ΟΣΕ.

    Το έτος 1980 παντρεύτηκε με τον Γιάννη Αρβανιτάκη & μαζί δημιούργησαν μία εξαίρετη οικογένεια αποκτώντας δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο & τον Αριστείδη.

    Αξιώθηκε μάλιστα να δει & δύο εγγονές, την Μικαέλα & την Βασιλική από τον γάμο του Κωνσταντίνου με την Ελπίδα Κουϊμτζή.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστή στις 16:30 σήμερα, από το ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου & θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο νεκροταφείο του χωριού.

       Βασιλική…

                         “Καλό Παράδεισο & Καλή Ανάσταση”

        Ο καλός Θεός μας ας Αναπαύει την ψυχή σου & ας δίνει παρηγοριά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

                                                                                                                         Α.Ι.Β.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."