Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Σήμερα στις 11:00 η Σουβάλα αποχαιρετά τον Ευθύμιο Αθ. Μούκα...

    

       Σήμερα στις 11:00 & από τον ι.ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του Ευθυμίου (Θύμιου) Αθ. Μούκα ....

       Ο Θύμιος ήταν από το έτος 1972 απόδημο τέκνο της Σουβάλας στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου & δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα προμηθειών ειδών διατροφής & στη δημιουργία καταστημάτων εστίασης όπου & εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματία.  

      Νυμφευμένος με την Στέλλα Βεργοπούλου απέκτησαν δύο γιούς, τον Θανάση & τον Λευτέρη & ευτύχισαν να χαρούν & δύο εγγόνια από τον Λευτέρη & τη σύζυγό του Karen.

       Ήταν μέχρι & τον θάνατό του, πριν λίγες ημέρες, μόνιμος κάτοικος του Μόντρεαλ αλλά ποτέ δεν ξέχασε το χωριό μας το οποίο αρκετά Καλοκαίρια επισκεπτόταν αφού εδώ & 15 περίπου χρόνια διέθετε μία εξαιρετική ιδιόκτητη κατοικία.

       Για το Σύλλογό μας, όπως γράψαμε & σε προγενέστερη δημοσίευση, ο Ευθύμης υπήρξε ευεργέτης μας, αφού για κάποια χρόνια ήταν ο βασικός χρηματοδότης της δαπάνης που απαιτείτο για την αμοιβή της δασκάλας των χορευτικών μας τμημάτων.

      Με ιδιαίτερη θλίψη τον αποχαιρετούμε σήμερα στο τελευταίο του αυτό ταξίδι προς την αιωνιότητα & ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Σουβάλας που σε λίγες ώρες η γη της θα τον αγκαλιάσει.

       Στη γυναίκα του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του & λοιπούς συγγενείς του ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."