Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Βράβευση του Ηλία Χρ. Θάνου σε Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών

            

     Μία ιδιαίτερη διάκριση ανέμενε τον συγχωριανό μας...

Φοιτητή, συγγραφέα & μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Ηλία Χρ. Θάνο με τη βράβευσή του στον εφετινό Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό  Διαγωνισμού της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για το βιβλίο του “Ο Επίσκοπος Σαλώνων Ησαΐας”.

    Όπως διαβάσαμε στο  Τριμηνιαίο περιοδικό “ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” (Τευχ.229) της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών στον Ηλία Θάνο απονεμήθηκε Ειδικό Βραβείο στην Κατηγορία “Χρονικού -Μαρτυρίας” όπως χαρακτηρίσθηκε το βιβλίο του από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.

    Εμείς τόσο ως Σουβαλιώτες όσο & ως συνεργάτες του Ηλία στο Δ.Σ. του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου του χωριού μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι & χαρούμενοι με τη βράβευσή του αυτή & εκφράζοντας τα Συγχαρητήριά μας θέλουμε να του ευχηθούμε πάντα επιτυχίες & διακρίσεις & σε επόμενα συγγράμματά του που όπως ξέρουμε ετοιμάζει.

                       



      

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."