Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ… Νέα σεζόν, Νέο ξεκίνημα


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ...

      Εχθές Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε σε κλίμα συγκίνησης τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

      Ο Σύλλογος τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θάνο Ιωάννη "Yamaha" για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και τον υιό του Θάνο Λουκά για την χορηγία στον σύλλογο μας , ντύνοντας όλα τα τμήματα μας (Ακαδημία και Ανδρική ομάδα) με φόρμες γυμναστικής και όχι μόνο , αλλά προσφέροντας μας και 30 μπάλες. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.           

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

      Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντοπίτη μας Παιδίατρο κ. Ρέββα Λουκά για την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά του στο να εξετάσει σήμερα 16 Σεπτεμβρίου τους ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος της ομάδας μας.

      Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για ακόμη μία φορά για αυτήν την εξαιρετική του κίνηση.

           Για το Δ.Σ.       

          Ο Πρόεδρος

   ΚΟΤΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ




    Δείτε Φωτογραφίες




 


 


                     














           Και η υγειονομική πιστοποίηση των ποδοσφαιριστών του παιδικού μας τμήματος από τον συγχωριανό μας παιδίατρο κ. Λουκά Ρέββα.





























ΚΑΛΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ



 

       Επιμέλεια -Ανάρτηση   Αλέκος Ι. Βαλάσκας 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."