Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Καλάθι Αγάπης & Αλληλεγγύης από τους Συλλόγους Πολυδρόσου για τους πλημμυροπαθείς

 

             Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα τη Θεσσαλία & συγκλόνισαν όλους τους Έλληνες δεν άφησαν ανεπηρέαστους & τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χωριό μας ...

     Τα Δ.Σ. των Συλλόγων από κοινού αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί & αλληλέγγυοι στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης & κυρίως ειδών διατροφής (τρόφιμα μακράς διάρκειας), προσωπικής υγιεινής & καθαριότητος.

      Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο S/M MARKET IN του χωριού μας & σε ειδικό ΚΑΛΑΘΙ που ήδη έχει από εχθές τοποθετηθεί εκεί.

      Καλούμε τα μέλη των Συλλόγων μας, τους συγχωριανούς μας αλλά & τους φίλους & επισκέπτες του χωριού μας να ανταποκριθούν στην κοινή μας αυτή προσπάθεια δείχνοντας την αγάπη & την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.

                                         Με  εκτίμηση 

                                             Τα Δ.Σ.  

     Λαογραφικού - Ιστορικού Συλλόγου ,  Συλλόγου Γυναικών , Α.Σ. Διαγόρας, Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού &  Νηπιαγωγείου, Συλλόγου Νέων, Συλλόγου Επαγγελματιών                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                

       

 

 

               

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."