Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ευχαριστίες “Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ 1959” Πολυδρόσου

                      

      Ευχαριστήρια  Ανακοίνωση...

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τόσο από πλευράς μου όσο και εκ μέρους του ΔΣ του ΑΣ Διαγόρα Πολυδρόσου,τις ειλικρινείς και βαθύτατες ευχαριστίες μας προς όλες και όλους σας που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας, έπειτα από πρωτοβουλία του τοπικού ποδοσφαιρικού σωματείου του ιστορικού Διαγόρα ,με αφορμή την θρησκευτική εορτή του προφήτη Ηλία.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα καταστήματα του χωριού μας που συνέδραμαν με μεγάλη προθυμία και ανιδιοτέλεια σε κάθε μορφής βοήθεια που τους ζητήθηκε,με την τελευταία να κρίνεται άκρως απαραίτητη για την πετυχημένη υλοποίηση της παρούσας δράσης.Με την στήριξη σας μας δείχνετε την εκτίμηση σας στο έργο μας και μας δίνεται κουράγιο και θάρρος να προχωρήσουμε και σε άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον.Σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα γίνουν  πραγματικότητα παρόμοιες δράσεις και ευχάριστες εκπλήξεις,για τους μεγάλους και μικρούς μας φίλους.Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

 

                                                                 ΕΚ ΜΈΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ        

                                                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΟΤΣΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."