Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Εορτή Λήξης Σχολικής Χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο & το Νηπιαγωγείο Πολυδρόσου



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στα Σχολεία μας...

    Απολαύσαμε τα όμορφα τραγούδια, τα ποιήματα και το θεατρικό που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.                                       

   Στη συνέχεια με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έγινε η τελετή αποφοίτησης της Στ' Τάξης όπου οι μαθητές & οι μαθήτριες  που αποφοίτησαν φορούσαν χειροποίητη ενδυμασία αποφοίτησης δημιουργία της κυρίας Νούτσι Κανελλίδη.                          

    Τιμητικές πλακέτες ,προσφορά του συλλόγου μας, δόθηκαν, σε όλα τα παιδιά της Στ' Τάξης, στην δασκάλα τους κυρία Πίτσια και στην διευθύντρια του Δημοτικού μας Σχολείου κυρία Παπαστάμου .  

     Επίσης στους αποφοιτήσαντες μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης δόθηκε και από ένα βραχιόλι με χαραγμένη επάνω την ημερομηνία 14/6/2043, ημερομηνία που θα γίνει το πάρτι επανένωσης της Στ' τάξης του 2023!

    Ακολούθησαν παιχνίδια που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Γονέων σε συνεργασία με τον γυμναστή του σχολείου μας και σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια, προσφορά της Δημοτικής αρχής, για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους.

    Επίσης στους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου ο Σύλλογος Γονέων δώρισε από ένα καλοκαιρινό καπέλο για να τους προστατεύει από τον ήλιο στα καλοκαιρινά τους παιχνίδια.                                                                        

    Η γιορτή έκλεισε με κέρασμα 250 σουβλάκια που κατόπιν αιτήματος του αντιδημάρχου κ. Θανάση Αδαμάκου προσέφερε η εταιρεία Belle Meat και η κα. Σοφιανού Λουκία τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
    

    Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού & του Νηπιαγωγείου και στις οικογένειές τους Kαλό καλοκαίρι με υγεία, γέλια και ξεγνοιασιά !


                                                                     Για το Δ.Σ.
                                                                  

                                                                      Η Πρόεδρος

                                                             Μήνα Μητροπούλου 

 

Φωτογραφίες από τη γιορτή 











             Τις φωτογραφίες μας έστειλαν οι Πρόεδρος της Κοινότητος μας Κ. Έφη Τοπάλη & η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου κ. Μήνα Μητροπούλου


            Επιμέλεια-Ανάρτηση    Αλέξανδρος Ι. Βαλάσκας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."