Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Εορταστικές Εκδηλώσεις Επετείου της “Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς ”

                                   

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 

...

      Ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην Πρόσκληση του Δήμου μας θα συμμετάσχει στις προγραμματισθείσες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της “Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς” που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Μαϊου 2023 στη Γραβιά.

   Η συμμετοχή μας συνίσταται στη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας ενδεδυμένων με παραδοσιακές φορεσιές (φουστανέλες-Σιγκούνια) τόσο στην παρέλαση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Μαϊου όσο & στους παραδοσιακούς χορούς που θα ακολουθήσουν.

    Προκειμένου η εκπροσώπηση του χωριού μας, σε αυτή την ιστορικής σημασίας εκδήλωση, να είναι αυτή που η ιστορία μας, τα ήθη & έθιμά μας επιτάσσουν, καλούμε όποιον & όποια από τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά & κάθε συγχωριανό & συγχωριανή (ενήλικες ή παιδιά) ανεξάρτητα εάν δεν είναι μέλος των χορευτικών μας τμημάτων & επιθυμεί να συμμετάσχει, να μας ενημερώσει μέχρι την Τετάρτη 10η Μαϊου .

    Υπεύθυνοι, εκ μέρους του Συλλόγου, για δηλώσεις συμμετοχής  ορίζονται η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νάγια Πάντου τηλ. επικ. 6943493242 & η Υπεύθυνη Χορευτικών του Συλλόγου κ. Τούλα Ρίζου τηλ. επικ. 6938825433.

      Την ευθύνη προμήθειας των παραδοσιακών φορεσιών θα έχουν αποκλειστικά οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. 

 

 

 

 

 

 

     

 




                                                      

                           

                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."