Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Η Κοπή Βασιλόπιτας στη Δ.Ε. Παρνασσού του Δ. Δελφών

    Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή στις 11:00 στη Δημοτική βιβλιοθήκη Πολυδρόσου, η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε. Παρνασσού του Δ. Δελφών...

   Στην κοπή της πίτας που ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας αιδεσιμότατος πατήρ  Κωνσταντίνος Παπαθανασίου παρέστησαν:  

      Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παν.Ταγκαλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. Κων/νος Τοπάλης, η π. Βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπ.Μανδρέκα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας κ. Λουπάκος Νικ, Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθαν. Αδαμάκος , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Σωτ. Σωτηρόπουλος, ο εντεταλμένος Δημ. Συμβούλος κ. Ευάγγελος Κούσουλας, η Προεδρος της Τ.Κ. Πολυδρόσου κ. Ευθυμία Τοπάλη & οι Τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Σταύρος Κουτσομπός & Αργύρης Μουλαράς, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Λιλαίας κ. Κων/νος Τσαούσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου κ. Ανδριανή Λάζου, η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου κ. Μήνα Μητροπούλου, τέως Δημοτικοί Σύμβουλοι του τ.Δήμου Παρνασσού και πολλοί συγχωριανοί μας.

      Το Σύλλογό μας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Κατοίκος

Δείτε σχετικές φωτογραφίες που πήραμε από το polydrososparnassou.blogspot



















Επιμέλεια Ανάρτησης: Αλέκος Ι. Βαλάσκας 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."