Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Σε υψηλά Καθήκοντα Διοίκησης Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας οι Σουβαλιώτες Αξιωματικοί


        Μετά τις τελευταίες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας & τις νέες τοποθετήσεις των Αξιωματικών...

σε ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις υψηλών καθηκόντων & απαιτήσεων τοποθετήθηκαν οι υπηρετούντες στο Σώμα συγχωριανοί μας Αξιωματικοί της Αστυνομίας.

   Έτσι με απόφαση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκαν οι :

     Ταξίαρχος  ΘΑΝΟΣ  Λουκάς τ. Θεοδ., ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου

      Ταξίαρχος ΠΛΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος, παραμένει στη Δ/νση Υποστήριξης/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, συνεχιζομένης της αποσπάσεώς  του στη Δ/νση Δημοσιονομικής Διαχείρισης/Γεν. Δ-νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Επιτελικού Σχεδιασμού/Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη....

      Αστυνομικός Δ/ντής ΜΑΡΡΕΣ Λουκάς, ως Διευθυντής στη Δ/νση Τροχαίας Αστυνόμευσης/Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

     Αστυνομικός Δ/ντής Φούρλας Δημήτρης, παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδας.

     Αστυνομικός Δ/ντής Τοπάλης Κωνσταντίνος, τοποθετήθηκε στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντού Φωκίδος

       Επίσης αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι εκτός των παραπάνω πρόσφατων τοποθετήσεων ένας ακόμη συγχωριανός μας Αξιωματικός της Αστυνομίας που υπηρετεί σε υψηλή θέση ευθύνης, κυρίως σε σχέση με το συνδικαλιστικό φορέα των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ο   Αστυνόμος Α΄ ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, που από έτους & πλέον κατέχει τη θέση του Πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.)                          

 

       Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας πιστεύοντας ότι  διερμηνεύουμε & τα αισθήματα του συνόλου των μελών μας, θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους ανωτέρω συγχωριανούς μας Αξιωματικούς της Ε.Α. & να τους ευχηθούμε προσωπική & οικογενειακή υγεία & ευημερία & “Καλή Επιτυχία” στο δύσκολο έργο τους.

          

                 Επιμέλεια Ανάρτησης: Αλέκος Ι. Βαλάσκας 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."