Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Φεστιβάλ βιβλίου στην Πολύδροσο

   

Έφτασαν οι μέρες που η Πολύδροσος, για πρώτη φορά στα πολιτιστικά χρονικά του χωριού, θα φιλοξενήσει Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών...

      Το Φεστιβάλ που θα είναι 4ήμερο & ανοίγει την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην Κεντρική πλατεία Πολυδρόσου περιλαμβάνει πολλές & όμορφες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

      Αναλυτικά οι δράσεις του Φεστιβάλ φαίνονται στο Πρόγραμμα που ακολουθεί.







3 σχόλια:

  1. Εκθεση βιβλίου στο πολύδροσο γινόταν για πολλά χρόνια με την περίφημη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΟΥ για 5 συνεχόμενα χρόνια 1980- 1985 μαζι με πολλές αλλες εκδηλώσεις , αρα δεν είναι πρώτη φορά . Μπράβο λοιπόν που επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκος Ι. Βαλάσκας8 Αυγούστου 2022 στις 3:14 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέκος Ι. Βαλάσκας8 Αυγούστου 2022 στις 4:33 μ.μ.

    Στο παραπάνω σχόλιο, το οποίο γράφηκε από ανώνυμο και θα μπορούσε γι' αυτό το λόγο να μη καταχωρηθεί εδώ, απαντώ με διπλή ιδιότητα :
    Πρώτα ως διαχειριστής του blog,που θα μπορούσα να μη το καταχωρήσω αφού είναι "ανώνυμο", το καταχώρησα όμως για να μπορέσω να δώσω στον ανώνυμο πλην γνωστό & δυστυχώς αγνοούντα ακόμη & την ονομασία του χωριού (είναι "η Πολύδροσος όχι "το Πολύδροσο") τις σχετικές απαντήσεις.
    Δεύτερον ως απλός Σουβαλιώτης τώρα, απαντώ επί της ουσίας του περιεχομένου του σχολίου του αν και θα χαρακτήριζα "περί όνου σκιάς" τις αιτιάσεις του.
    Έτσι λοιπόν όπως θυμόμαστε οι παλαιότεροι και όπως αναφέρει ο "Ανώνυμος", στο χωριό επί σειρά ετών & όχι μόνο στα χρόνια που εκείνος & για δικούς του λόγους αναφέρεται, πραγματοποιούνταν Έκθεση Βιβλίου.
    Όμως άλλο η Έκθεση Βιβλίου & άλλο το "Φεστιβάλ Βιβλίου" που πραγματοποιείται τώρα από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου όπου & συμμετέχουν περίπου δέκα συγγραφείς και λοιποί επιστήμονες ειδικοτήτων ανθρωπιστικών σπουδών, περιλαμβάνει δε ιδιαίτερα πολλές δράσεις. Ας μπει στον κόπο
    ο "ανώνυμος" να ρίξει μια ματιά στο Πρόγραμμα & εκεί θα διαπιστώσει ότι η "Έκθεση Βιβλίου"είναι μια από πολλές ακόμη δράσεις.
    Ναι λοιπόν για "Πρώτη φορά" πραγματοποιείται "Φεστιβάλ Βιβλίου" στην Πολύδροσο (όχι το Πολύδροσο) και δεν είναι συνέχεια καμιάς Έκθεσης Βιβλίου του παρελθόντος.
    Ας το πιστώσουμε δε αυτό θετικά εκφράζοντας τα "ΕΥΓΕ" μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου του χωριού μας.
    Επιτέλους ας αναγνωρίσουμε ότι & κάποιοι νέοι άνθρωποι του χωριού μας είναι ικανοί, επαρκείς,προοδευτικοί & δημιουργικοί.
    Ας μη τα συνδέουμε & τα ταυτίζουμε, εμείς οι παλαιότεροι, όλα με το παρελθόν & με τα δικά μας έργα γιατί ίσως σε πολλές περιπτώσεις οι νέοι μας θα μπορούσαν να απαντήσουν, για πολλά από τα δικά μας έργα, με το κοινώς λεγόμενο "μη συζητάς ρόιδο το κάνατε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."