Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Γενική Συνέλευση Μελών Συλλόγου

 
                     

                                   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

         1.  Ο  Λαογραφικός - Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου “Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ”...

 καλεί  τα μέλη και τους φίλους του σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί στην Πολύδροσο την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:30 σε χώρο της Κεντρικής Πλατείας (έμπροσθεν παλαιού Καφενείου Αθαν. Βέλλιου) με θέματα Ημερησίας Διατάξεως :

              α. Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ. τριετίας 2019 – 2021

              β. Οικονομικός Απολογισμός (Έσοδα - Έξοδα) τριετίας 2019 – 2021

              γ. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για τα έτη 2019, 2020, 2021

              δ. Έγκριση από τη Γ.Σ. Απολογισμού Πεπραγμένων Δ.Σ. και    

                     οικονομικού απολογισμού Συλλόγου για την τριετία 2019 – 2021

              ε. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για Εκλογή νέου Δ.Σ. &  Ε.Ε.

      2. Αυτή η Γ.Σ. των μελών συγκαλείται & πραγματοποιείται μετά την επί διετία αδυναμία σύγκλησης Γ.Σ. λόγω της πανδημίας του covid-19 που φυσικό ήταν να επιφέρει αδρανοποίηση τόσο στις δραστηριότητες του Συλλόγου όσο & στις ταμειακές υποχρεώσεις των μελών προς το Σύλλογο.

    3. Κατόπιν των παραπάνω & προκειμένου υπάρξει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό απαρτία μελών (παρουσία του 1/2 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών) ώστε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. , το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε τα παρακάτω :

         α. Τα παλαιά μέλη του, τα από ιδρύσεως του Συλλόγου ή & τα κατά τα παρελθόντα έτη εγγεγραμμένα, ανεξάρτητα από τις καταβολές ή μη των προβλεπόμενων ετήσιων συνδρομών τους τα προηγούμενα χρόνια μπορούν να επανακτήσουν την ιδιότητα του ενεργού μέλους του Συλλόγου επιβεβαιώνοντας την επιθυμία τους με την καταβολή του ποσού των 10,00 Euro μέχρι ή & κατά την ημέρα της Γ.Σ. .

              β. Για τους λοιπούς συγχωριανούς μας & φίλους του Συλλόγου που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά ως μέλη μας, μπορούν να καταθέσουν την προβλεπόμενη από το Καταστατικό Αίτηση τους καταβάλλοντας το ποσό των 5,00 Euro επίσης μέχρι ή & κατά την ημέρα της Γ.Σ. .  

    4. Τέλος & προκειμένου οργανώσουμε καλύτερα την όλη διαδικασία των Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. & Ε.Ε. με τη Σύνταξη Καταλόγων Μελών εχόντων το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι & την εκτύπωση των σχετικών Ψηφοδελτίων, παρακαλούνται όσοι κυρίως εκ των παλαιών αλλά & των προτιθέμενων να εγγραφούν νέων μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. & την Ε.Ε. να δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή μέχρι την Πέμπτη 11Αυγούστου ώρα 24:00 αποστέλλοντας είτε ηλεκτρονικό μήνυμα (mail) στην ηλεκτρονική δ/νση του Συλλόγου (lispolydrosou@gmail.com) είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα του Προέδρου κ. Π. Ρούμελη 6937740288 ή του Γραμματέως κ. Αλ. Βαλάσκα 6977293460.

                                                                      

                                                                                Για   το   Δ .Σ.

                                                                Ο Πρόεδρος

                                                         Παναγιώτης Ρούμελης

 

 

                                     

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."