Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Απορίας άξιον…

                             

             Από τις χθεσινές εκδηλώσεις στη Γραβιά

          Την απορία του & τα ερωτήματά του για τη μη συμμετοχή του Συλλόγου μας στις χθεσινές εορταστικές εκδηλώσεις στη Γραβιά εκφράζει με επιστολή του προς το Δ.Σ. το μέλος του Συλλόγου κ. Χρήστος Παπαθανασίου…

  Με λύπη διαπιστώσαμε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ότι από τον εορτασμό για την επέτειο της μάχης στο Χάνι της Γραβιάς απουσίαζε ο Λαογραφικός Σύλλογος του χωριού μας, ενώ παρευρέθησαν οι λοιποί Σύλλογοι της περιοχής μας, Αραχώβας, Επταλόφου, Λιλαίας, Μαριολάτας, Γραβιάς και Καστελλίων.   

Αδυνατώ να πιστέψω ότι προσκλήθηκε και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη γιορτή αυτή, στην οποία δίναμε το δυναμικό "παρών" αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές κατά την παρέλαση.        Το ερώτημα λοιπόν απευθύνεται προς τους διοικούντας. 

Μπορείτε κύριοι να μας δώσετε μια πιστευτή απάντηση, γιατί δεν συμμετείχε ο Λαογραφικός Σύλλογος Πολυδρόσου στον σημερινό εορτασμό;


Με εκτίμηση,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


                                                                                                    

                                                                                                                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."