Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ο Εορτασμός των Αγίων Παμεγίστων Ταξιαρχών στην Πολύδροσο εφέτος

                    

  Εορτάστηκε και εφέτος στον ομώνυμο ιερό ναό στο χωριό μας, την Πολύδροσο, η σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ ...

     Τη Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία τέλεσε ο Εφημέριος της ενορίας μας π. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου ο οποίος ευχήθηκε όπως οι Άγιοι Αρχάγγελοι μας προστατέψουν και μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε από την πανδημία που μαστίζει την πατρίδα μας και όλη την ανθρωπότητα. 

     Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε, στο παρακείμενο μνημείο Πεσόντος Αεροπόρου Ανθυποσμηναγού Χρήστου Πάντου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. 

     Στο μνημείο του πεσόντος συγχωριανού μας κατέθεσε δάφνινο στέφανο ο συνάδελφός του και αδελφικός του φίλος Αντιπτέραρχος (ε. α.) Ιωάννης Ράμμος.

      Τις παραπάνω εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, οι  Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθ. Αδαμάκος & Δ.Ε. Γραβιάς κ. Ιωαν. Μανανάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυδρόσου κ. Ευθυμία Τοπάλη-Βέλλιου, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ευαγ. Κούσουλας, Αξιωματικός εκπρόσωπος της Π.Α., ο Αντιπτέραρχος (ε.α.) Ιωάννης Ράμμος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φωκίδος, κ. Γρ. Μιχαλέας, ο Αντιστράτηγος (ε. α.) Δημ. Γλιμής, η Αντιπρόεδρος του Λ.Ι.Σ. Πολυδρόσου κ. Δήμητρα Μουλαρά και πολλοί συγχωριανοί μας.

    Ακολουθούν σχετικές Φωτογραφίες που πήραμε από αντίστοιχη δημοσίευση από την ιστοσελίδα του ιερού μας ναού inkoimiseostheotokoypolidrosoy  .blogspot.com και κάποιες που μας έστειλαν η Πρόεδρος της Κοινότητός μας κ. Ευθ. Τοπάλη καθώς και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δήμητρα Μουλαρά που τις ευχαριστούμε.

Από τη Θεία Λειτουργία & την Αρτοκλασία




  Από την Επιμνημόσυνο Δέηση στο Μνημείο Ανθσγού Χρήστου Πάντου







                           Κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπτέραρχο ε.α. Ιωάννη Ράμμο 






Επιμέλεια – Ανάρτηση: Αλέξανδρος Ι. Βαλάσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."