Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια Επιστολή στον νέο Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθανάσιο Αδαμάκο

   

   Κύριε Αντιδήμαρχε,

      Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για τον διορισμό σας στη θέση του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Παρνασσού & σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα...

     Ο Σύλλογός μας δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά & ικανοποίηση με την ανάληψη των υψηλών αυτών καθηκόντων εκ μέρους σας, αφού εσείς πέραν του ότι είστε ένα από τα παλαιότερα μέλη μας, διατελέσατε και Πρόεδρός του επί σχεδόν μία εξαετία.

     Με την πεποίθηση ότι, κατά την περίοδο άσκησης των νέων σας καθηκόντων ως Αντιδήμαρχος, παράλληλα με τη μέριμνά σας επί γενικών θεμάτων που θα αφορούν την Δημοτική μας Ενότητα, σε υψηλή προτεραιότητα θα έχετε και τα θέματα του Συλλόγου μας, προσβλέπουμε και ευελπιστούμε σε μια άριστη & εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας.

     Σας ευχόμαστε και πάλι Καλή επιτυχία.

 

                                 Για το Δ.Σ. του Λ.Ι.Σ. Πολυδρόσου

                                                 O Πρόεδρος                             

                                           Παναγιώτης  Ρούμελης                                                                

                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."