Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΓΙΚΗ.


 Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε απόψε 10-7-2021, η προγραμματισμένη μουσική βραδιά στον υπαίθριο χώρο των πηγών του Κηφισού.....

Την εκδήλωση οργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου «Η ΕΣΤΙΑ» και την έναρξη κήρυξε η Πρόεδρος του συλλόγου Ανδριανή Λάζου.

Τηρουμένων των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας ο κόσμος που παρακολούθησε την εκδήλωση απλώθηκε καθήμενος μέχρι την είσοδο του Χώρου πάνω από την «Μικρή Μάνα», υπερβαίνοντας τα 150 άτομα.

Παραβρέθηκαν: Ο βουλευτής Φωκίδας κ. Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας κ. Δελμούζος, η Δήμαρχος Αμφικλείας-Ελατείας κ. Στιβακτή, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Γραβιάς κ. Μανανάς, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Παρνασσού κ. Κούσουλας, η Πρόεδρος της ΤΚ Πολυδρόσου κ. Τοπάλη και πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων του Χωριού μας και της γύρω περιοχής.

(Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύλλογο Νέων Λιλαίας για την χορηγία των καθισμάτων).

Το μουσικό μέρος άρχισε με τραγούδια από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, η θαυμάσια χορωδία Στυλίδας, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Δημήτρη Κοντογιάννη με την συνοδεία πιάνου και εμβόλιμα τραγούδησε η φίλη του συλλόγου mezzo soprano της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κυρία Ταραλά, (νυν κάτοικος Μπράλλου). 



Η βραδιά είχε και συνέχεια. Ο σύλλογος Γυναικών παρέθεσε δεξίωση στους μουσικούς και τη χορωδία στο κέντρο «Δροσιά» της Πολυδρόσου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών του Χωριού μας με χορηγία του δεξιώθηκε του αιρετούς προσκεκλημένους στο Art Restaurant «Κατώϊ».

Σε όλους τους παρευρεθέντες προσφέρθηκαν λουκούμια και τσίπουρο με συνοδεία δροσερού νερού από τις Πηγές.

Και σε άλλα με υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."