Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ημέρα του πατέρα ή η γιορτή του πατέρα…


Της Δήμητρας Γ. Μουλαρά*

"Χρόνια πολλά στους πατεράδες μιας άλλης εποχής. Σε αυτούς που δεν νανούρισαν τα παιδιά τους, δεν τα άλλαξαν, δεν τα τάισαν, γιατί αυτές ήταν γυναικείες δουλειές...

 Σε αυτούς που δεν έλεγαν συχνά "σ' αγαπώ" ίσως γιατί άργησαν να μάθουν πόση μαγεία κρύβει αυτή η λέξη. Σε αυτούς που έδειχναν καθημερινά την αγάπη τους με πράξεις!!!

Χρόνια πολλά και στους σημερινούς μπαμπάδες που πηγαίνουν σε παιδικά πάρτυ και τρέχουν στις παιδικές χαρές. Σε αυτούς που τα συνοδεύουν στις δραστηριότητες και μετά μαγειρεύουν κάτι πρόχειρο. Σε αυτούς που συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού δίχως να νιώθουν ότι θα χάσουν κάτι από τον ανδρισμό τους.

Χρόνια πολλά σε όλους τους άντρες που έγιναν μπαμπάδες!!"

 

 

* Η Δήμητρα Μουλαρά είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων, εργάζεται στον ιδ. τομέα (υπάλ. Βιβλιοπωλείου), είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Λ.Ι.Σ. Πολυδρόσου & μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου.Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι μητέρα δύο τέκνων (μιάς κόρης & ενός γιού). 


 









1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά και στον δικό μου μπαμπά που με την δύναμη των χεριών του λύγιζε τις λαμαρίνες, τη φτώχεια μας κι όλες τις δυσκολίες που προέκυπταν ❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."