Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ο Ανδρέας Βέλλιος


 Όπως διαβάσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).... https://poaxia.gr/index.php/login/announcements-poaxia-2/1362-19-03-2021  κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που έλαβε χώρα την 17η Μαρτίου 2021 και κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη για τη θέση του Προέδρου & του Γ.Γ. ,  ο συγχωριανός μας Α/Α΄ Ανδρέας Γ. Βέλλιος εξελέγη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

      Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στο αγαπητό αυτό τέκνο του χωριού μας & ένα εκ των πρώτων και παλαιοτέρων μελών του Συλλόγου μας για την εκλογή του αυτή και του ευχόμαστε “Καλή επιτυχία” στο έργο του,  προς όφελος των συναδέλφων του & των Ελλήνων πολιτών γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."