Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Στον Παναγιώτη … ύστατος αποχαιρετισμός .

Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε πριν τρείς ημέρες τη μικρή κοινωνία του χωριού μας με το τραγικό άγγελμα του θανάτου του 46χρονου συγχωριανού μας Παναγιώτη Αυγέρη, παίζεται σήμερα στην Πολύδροσο με την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας και τον ενταφιασμό του στην πατρώα γη.....

Η απώλεια του Παναγιώτη αποτελεί το τίμημα που πληρώνει, με τον τραγικότερο δυστυχώς τρόπο, και η Σουβάλα, προσθέτοντας ένα δικό της αγαπητό τέκνο στο βωμό της σύγχρονης και θανατηφόρου πανδημίας που εδώ και ένα χρόνο μαστίζει όλη την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας με αρκετά θύματα, και ας ευχηθούμε ο Παναγιώτης να είναι το τελευταίο θύμα από το χωριό μας σε αυτό το βωμό.

Ο Παναγιώτης ήταν ο πρωτότοκος γιός του Γιώργου Π. Αυγέρη και της Αργυρής το γένος Ι. Λιάπη, αδελφός του ο Γιάννης.

Γεννήθηκε στην Πολύδροσο το 1975 και μετά τις Γυμνασιακές & Λυκειακές σπουδές του ζούσε στην Αθήνα όπου και εργαζόταν.

Είχε νυμφευθεί τη συγχωριανή μας Σταμουλία - Λίνα Γ. Σταματίου με την οποία και έχουν αποκτήσει μία κόρη την Αργυρώ-Ηρώ μαθήτρια Γυμνασίου σήμερα.

    Ο Παναγιώτης ήταν ένας Σουβαλιώτης νέος που ξεχώριζε όχι μόνο για το μπόι του που τον προίκισε η φύση, αλλά κυρίως για το χαρακτήρα του αφού ήταν ένα ανοιχτόκαρδο και πρόσχαρο παιδί, κοινωνικός και ευχάριστος τύπος, συνετός αλλά και με χιούμορ, αγαπητός στους συνομήλικούς του, με πολλούς φίλους που επιζητούσαν την παρέα και τη συνδιασκέδαση μαζί του.

      Ο αιφνίδιος και απροσδόκητος θάνατός του που σκιάζει αυτές τις ημέρες τις ψυχές όλων των συγχωριανών μας και είναι δυσβάσταχτος για τους συγγενείς και φίλους του αλλά αναμφισβήτητα είναι μεγάλος και αξεπέραστος πόνος για τους γονείς και την οικογένειά του που δυστυχώς τους επιφορτίζει, εφ’ όρου ζωής, και με πολλά βασανιστικά και αναπάντητα “ΓΙΑΤΙ”.

      Πιστεύοντας ότι εκφράζω τα συναισθήματα του συνόλου των συγχωριανών μας θέλω να ευχηθώ όπως, ο Άγιος Θεός μας κατατάξει τον αγαπητό μας Παναγιώτη στα τάγματα των αγγέλων του, όπως του αρμόζει, ώστε να μεσιτεύει στην εξ΄ ύψους παρηγορία για τον δυσβάσταχτο πόνο των αγαπημένων του γονιών, του αδελφού του και της μονάκριβης κορούλα του Ηρώς.

Καλό σου Ταξίδι Παναγιώτη προς την αιωνιότητα & Καλό Παράδεισο

      Ευχόμαστε η στολισμένη με τις ανθισμένες  αμυγδαλιές  γη της αγαπημένης σου Σουβάλας που θα σε πάρει σε λίγο στην αγκαλιά της να είναι φιλόξενη και το χώμα της ελαφρύ.

                        “Ζεις και θανών εν Κυρίω, ζεις και μεθ’ ημών”

 Αλέκος Ι. Βαλάσκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."