Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Εικόνες της Σουβάλας του χιονιά & της καραντίνας… με το φακό του Δημήτρη Ρούμελη

Ο Λαογραφικός-Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του, σε όλους τους συγχωριανούς μας και στους απανταχού της γης Σουβαλιώτες να χαίρουν άκρας υγείας και με υπομονή, ψυχική δύναμη & ψυχραιμία να ξεπεράσουμε τη δεινή & δύσκολη κατάσταση της πανδημίας…

και με τη βοήθεια της Προστάτιδος του χωριού μας και του κόσμου όλου Υπεραγίας Θεοτόκου, όταν τους “χειμώνες” των ψυχών μας θα διαδεχθούν οι Άνοιξες και τα Καλοκαίρια με τους λαμπρούς ήλιους και τα μαγευτικά φεγγάρια….


να βρεθούμε ξανά σύντομα, όλοι μαζί, σωστοί στο μέτρο, στην όμορφη πλατεία του χωριού μας, σε γιορτές και πανηγύρια …

 

να περπατήσουμε στις γνώριμες στράτες, στα  όμορφα και γραφικά σοκάκια του χωριού μας…



και σαν Φθινοπωριάσει μετά τον τρυγητό, στο Πάρκο τ’ Αϊ-Ταξιάρχη μας και πάλι να βρεθούμε, εκεί που οι Γυναίκες του χωριού “Γιορτή Πετιμεζιού” κάνουν καλή.

Είθε…                                                                                                                                    Ευχαριστίες

     Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Ρούμελη για τις εξαιρετικές φωτογραφίες που μας έστειλε τις οποίες αφού επεξεργασθήκαμε & με λόγο διανθήσαμε,  τις αφιερώνουμε με πολύ αγάπη στα μέλη & τους φίλους του Συλλόγου μας, τους συγχωριανούς μας, σε όλους τους Σουβαλιώτες και συμπατριώτες μας αλλά και στους εκλεκτούς & τακτικούς επισκέπτες της ιστοσελίδoς μας.

                                                                                    A.I.B.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."