Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


 Αγαπητά μέλη & φίλοι του Συλλόγου μας , αγαπητοί συγχωριανοί , αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδaς μας ,                       

                         “Χρόνια Πολλά” 

           για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων      

Παρακολουθώντας την καθημερινή ανοδική πορεία του Συνολικού αριθμού προβολών της ιστοσελίδaς μας αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον & κατανοούμε την αγωνία όλων σας για την επαναλειτουργία της......

Αφού σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό σας το ενδιαφέρον θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε & πάλι σύντομα κοντά σας τόσο με την προβολή & ανάδειξη των αγαπημένων σας θεμάτων πολιτισμικού-πολιτιστικού χαρακτήρα & κυρίως ιστορίας & λαογραφίας που αφορούν το χωριό μας & τον τόπο μας γενικότερα, όσο και για την φιλοξενία & ανάρτηση από την ιστοσελίδα μας δικών σας Άρθρων, διηγήσεων & αφηγηματικών κειμένων που θα έχουν ως θέμα τους ιστορίες, θύμισες & γεγονότα από την οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική ζωή κυρίως των Σουβαλιωτών αλλά & γενικότερα του τόπου μας τα παλαιότερα χρόνια.

Η ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας της ιστοσελίδaς μας προήλθε μεν αρχικά από την απόφαση του μέλους του Δ.Σ. κ. Ευσταθίου Ι. Θάνου να παραιτηθεί από μέλος του & από υπεύθυνος διαχεiριστής της ιστοσελίδaς , αλλά και στη συνέχεια από την προσπάθειά μας για αναβάθμισή της,  που όπως διαπιστώνετε βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη,  ώστε σε λίγες ημέρες να είναι και πάλι κοντά σας αναβαθμισμένη, αναβαπτισμένη & ανανεωμένη.

Τέλος & με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας μαζί σας, θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια, μέσω της ιστοσελίδος μας, τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ευστάθιο Ι. Θάνο για την προσφορά του στον Σύλλογό κατά τη σύντομη (διετή) θητεία του ως μέλος του Δ.Σ. & ως υπεύθυνος της ιστοσελίδος μας .

                                                  Με εκτίμηση  

                                       ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."