Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΣΠΑΝΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ -ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 1960




 Μαυροδήμου Παρασκευή- Αγνωστη - Βελέντζα Λουκία- Κολοκύθα Δημητρούλα- Λιάμτσιας Αθανάσιος- Ανάγνος Στάθης- Αγνωστοι-  Μόρφω  Θάνου- Αγνωστος  Μπροστά Κάθονται :
Ανάγνου Ασήμω- Λιάμτσια Μαρία και οι οργανοπαίκτες Μέ τον 
τούμπανο και την καραμούζα ...







Aρχείο Δαούτη Φρόσω





1 σχόλιο:

  1. Συμπληρωματικά & εις μνήμην των θανόντων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες αλλά & επειδή με τους περισσότερους από αυτούς έζησα μαζί τους τα παιδικά μου χρόνια κυρίως τα καλοκαίρια στα Καρκαβέλια όπου "έριχναν" στρούγκα με τα κοπάδια τους : Στη δεύτερη λοιπόν φωτογραφία , ο μικρός μπροστά από τους μακαρίτες μπαρμπα -Θανάση Λιάμτσα & τον γαμπρό του μπαρμπα- Στάθη Ανάγνο είναι ο μακαρίτης εξάδελφός μου Χρήστος Γ. Πάντος (ο μετέπειτα πεσών Αεροπόρος) , μετά τον Στάθη Ανάγνο & πριν τη θειά -Μόρφω πρέπει μάλλον να είναι μακαρίτης ο άνδρας της μπαρμπα- Παναγιώτης Θάνος (Μπαρδαμπούλιας) ενώ δίπλα της ,από αριστερά της είναι ο μακαρίτης Παναγιώτης Δεληγιάννης (Χλιάρας) & μπροστά από τη θειά Μόρφω & τον Παν. Δεληγιάννη τα δύο από τα τρία μικρά παιδιά είναι , η πρώτη δεξιά , σίγουρα η Αθανασία Π.Θάνου - Ζωγράφου & στο μέσον ο αδελφός της Γιάννης Π. Θάνος (τότε Γκαρουφλάκιας , σήμερα Φώσκολος) .
    Έτσι προς σεβασμόν στα πρόσωπα & την ιστορία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."