Κυριακή 19 Απριλίου 2020

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΜΑΣ ...



Πάσχα  στο  χωριό γύρω  στά  1974.  Με παραδοσιακές στολές  για  Φωτογράφιση  για το περιοδικό GREECE
που την επιμέλεια την είχε ο γνωστός Σουβαλιώτης   φωτογράφος  και Λάτρης της Σουβάλας  Γιάννης Σκουρογιάννης του Γεωργίου.


  Πλατής  Ηλίας  Μπροστά (Δεν  Φαίνετε Καλά), Λούλα  Τοπάλη , Στάθης Θάνος (Κοντογιάννης),Γιαννης  Κούσουλας),Βαρσάμω  Λιάρτη, Αθανάσιος  Βελέντζας, Δήμητρα Κατοίκου, Και Ο Θόδωρος  Δελληγιάννης  (Μπακλέζος) Ορθιος. Τά Αρνιά ψήνουν οι :

Kοπανάκης  - Ρέββας  - Κρανιάς - και λοιποί
  







ΠΑΣΧΑ 2007  ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ -ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΥ

VIDEO ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

1 σχόλιο:

  1. Σαν ανέκδοτο...Αράχωβα πρίν από λίγο.....

    Αράχωβα: Έστειλαν μετακίνηση «το αρνί είναι μεγάλο και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους»!

    Στην Αράχωβα, η ευρηματικότητα των ντόπιων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
    Μια κάτοικος του κοσμοπολίτικου χωριού, προκειμένου να δικαιολογήσει την μετακίνηση από το σπίτι της στο σπίτι φιλικού της προσώπου προκειμένου να περάσουν μαζί Ανάσταση και Πάσχα, επέλεξαν...
    Β4 "Μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη", γράφοντας από κάτω, «Είναι μεγάλο το αρνί και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους».

    Ευτυχώς για την ίδια, τη στιγμή που βγήκε στους δρόμους της Αράχωβας δεν ήρθε αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού Τμήματος που είχαν βγει για ελέγχους και έτσι γλίτωσε το πρόστιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."