Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ....


ΕΥΧΕΣ……….
Με τη συμπλήρωση 700.000 επισκέψεων στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, ως Πρόεδρος, θα ήθελα να συγχαρώ τον διαχειριστή  κ.Θάνο  Ιω. Ευστάθιο (Κοντογιάννη) για τον χρόνο που διαθέτει και την προσπάθεια που κάνει για να αναδείξει την Σουβαλιώτικη Ιστορία και όχι μόνο.
Να ευχαριστήσω και όσους ασχολήθηκαν για την δημιουργία της ιστοσελίδας και την λειτουργία της μέχρι τον Ιούλιο 2019 παρουσιάζοντας πάρα πολλά θέματα του χωριού αλλά και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ από τον μήνα Ιανουάριο 2019 μέχρι και σήμερα ανέλαβε πρωτοβουλίες για την δραστηριοποίηση του Συλλόγου, την στενότερη συνεργασία με τους λοιπούς συλλόγους, τους αυτοδιοικητικούς, τους επαγγελματίες του χωριού, συμμετέχοντας ενεργά και  ισότιμα.
Τέλος να ευχαριστήσω τους επισκέπτες που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τις αναρτήσεις που  με τόσο μεράκι δημιουργεί ο διαχειριστής και εκτίναξαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα «χτυπήματα» σε αριθμό πολύ ικανοποιητικό, εξέπληξαν ευχάριστα και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Θέλω δε να παρακαλέσω τους φίλους του Συλλόγου και τους επισκέπτες του ιστολογίου, να αποστέλλουν στο e-mail υλικό για δημοσίευση σύμφωνα με το πνεύμα που αυτό λειτουργεί.

Με τις καλύτερες ευχές
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Παναγιώτης Ρούμελης

Ας θυμηθούμε τις  πρώτες αναρτήσεις  του Λαογραφικού……………
44 Φωτογραφίες  από Σουβάλα και άνω Σουβάλα













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."