Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού στην Κίρρα

Το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας παρευρέθη στην Κίρρα την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στον διήμερο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, όπου μαζί με τα άλλα χορευτικά τμήματα της περιοχής παρουσίασαν τα προγράμματά τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στη δασκάλας μας κ. Ζέφη Μιχαϊλίδου.

Το επόμενο ραντεβού μας στις 3 Μαΐου στη γιορτή του Αϊ - Λουκά.

























1 σχόλιο:

  1. Αγαπητά μου παιδιά , μικρά Σουβαλιωτόπουλα ,
    για κάποιους λόγους που εσείς μπορεί να μη τους γνωρίζετε και να μη τους κατανοείτε (αφού στους περισσότερους από εσάς είμαι άγνωστος) , θέλω αφού σας ΣΥΓΧΑΡΩ και σας ευχαριστήσω και εγώ ως Σουβαλιώτης από τα βάθη της καρδιάς μου να σας πώ ότι με συγκινήσατε ιδιαίτερα όχι μόνο για τη συμμετοχή σας σε αυτή την εκδήλωση αλλά και γιατί συνεχίζετε να αγαπάτε και να συμμετέχετε στα χορευτικά του Λαογραφικού-Ιστορικού Συλλόγου του χωριού μας.
    Επιτρέψτε μου λοιπόν εκτός από τους γονείς σας , τη δασκάλα σας στο χορό , τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας να χαίρομαι και εγώ και να είμαι το ίδιο υπερήφανος για εσάς .
    Και πάλι μπράβο σας και πολλά συγχαρητήρια .

    Ζέφη , συγχαρητήρια και ευχαριστίες και σε εσένα για την προσφορά σου στα χορευτικά αυτού του Συλλόγου .


    Αλέκος Ι.Βαλάσκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."