Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Στις 11 Ιουνίου 2017 οι Σύλλογοι της Σουβάλας διοργανώνουν πεζοπορική διαδρομή

ΔΗΜΟΣ     ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.....


ΘΕΜΑ: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.

Πραγματοποιήθηκε χθες 8/5/2017 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου κοινή σύσκεψη των προεδρείων και των πέντε συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο χωριό, υπό την αιγίδα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αργύρη Μουλαρά. Συμμετείχαν ο πρόεδρος και μέλη του Α.Σ. Διαγόρα, ο πρόεδρος και μέλη του Λ.Ι.Σ. Πολύδροσου, η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου γυναικών η Εστία, η πρόεδρος του συλλόγου χιονοδρόμων ορειβατών Πολυδρόσου, και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, καθώς και ο χαρτογράφος μονοπατιών και συγγραφέας και ήδη συγχωριανός μας κ. Μίλτος Ζέρβας.

Κατόπιν εισηγήσεως  του υπογράφοντος ελήφθει  ΟΜΟΦΩΝΑ η απόφαση όπως: Όλοι οι σύλλογοι από ΚΟΙΝΟΥ συνδιοργανώσουμε την πεζοπορική διαδρομή πάνω στο παρακλάδι του Εθνικού Μονοπατιού 022:  Δήμητρα - Πλατεία - Αγία Eλεούσα - Παληός.  Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη και η διαδρομή δεν θα έχει ανταγωνιστικό αθλητικό χαρακτήρα.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της πεζοπορίας ορίστηκε η 11/06/2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 με χώρο αφετηρίας το αλσύλλιο του ιερού της Δήμητρας. Στόχος των διοργανωτών συλλόγων καθορίστηκε να είναι: 1). Η πάνδημη συμμετοχή στην διαδρομή του μονοπατιού και 2). Η εξέλιξη του σε ετήσιο θεσμό, με εναλλαγές στην επιλογή της διαδρομής κάθε φορά. Επίσης σκοπός είναι το μονοπάτι να αποτελέσει την πρώτη και μοναδική θεσμική εκδήλωση του χωριού μας με συνδιοργανωτές όλους τους συλλόγους και την τοπική κοινότητα.
Δημήτρης Κατοίκος
Μέλος των Δ.Σ. Λ.Ι.Σ Πολυδρόσου
και Α.Σ. Διαγόρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."