Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ


Στις 29/10/2016 στο Γαλαξίδι, ο Δήμος Δελφών προσκάλεσε σε δείπνο – τιμητική εκδήλωση για το συλλογικό πνεύμα και τον εθελοντισμό, όλους τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο. Τιμητική διάκριση έλαβαν ενδεικτικά  8 σύλλογοι, ένας από κάθε Δημοτική Ενότητα. Από τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού, την τιμητική διάκριση έλαβε ο Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου «Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ». Το Λαογραφικό - Ιστορικό Σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του, Αθανάσιος Αδαμάκος, και τον Α.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ το μέλος του Δ.Σ Δημήτριος Κατοίκος. Επίσης τιμήθηκε η κ. Νάνσυ Παντελεημονίδου για την κοινωνική της δράση.


Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού κ. Μολιώτης Νικόλαος παραδίδοντας το βραβείο στον Πρόεδρο κ. Αδαμάκο Αθανάσιο του  Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου "Η Σουβάλα Παρνασσού", είπε:

Κύριε Δήμαρχε, 
ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την ωραία εκδήλωση που κάνετε για να τιμήσετε όλους τους Συλλόγους και τον Εθελοντισμό. Στη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού δραστηριοποιούνται 10 Σύλλογοι που όλοι τους έχουν μεγάλη προσφορά στον Πολιτισμό και τον Εθελοντισμό της περιοχής. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους και είμαστε στο πλάι τους. Απ΄ αυτούς επελέγη να βραβευτεί ο πιο παλιός Σύλλογος με μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πολυδρόσου και στη διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας. Είναι παρήγορο που ο Σύλλογος αυτός είναι στα χέρια νέων ανθρώπων που πιστεύουν στις πολιτιστικές παραδόσεις και την εθελοντική προσφορά.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες των δημοτών των Ενοτήτων Παρνασσού και Γραβιάς στην κ. Νάνσι Παντελεημονίδου για τη σημαντική προσφορά της. Κυρία Νάνσι, να γνωρίζετε ότι η προσφορά σας, με τα ψάρια που μας προμηθεύετε, πιάνει τόπο στη σημερινή εποχή και δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.


Ο πρόεδρος του ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ κ. Αθανάσιος Αδαμάκος παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση είπε:

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας κάνατε. Με την βράβευση αυτή μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και μεράκι το έργο του Συλλόγου μας που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια. Σήμερα δεν βραβεύεται το Δ.Σ του Λαογραφικού Συλλόγου αλλά όλοι αυτοί που βοηθούν το σύλλογο, η Πολύδροσος αλλά και η προσπάθεια που γίνεται μαζί με τους άλλους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χωριό μας, όπως ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Η ΕΣΤΙΑ», ο Α.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΙΧΗΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ  ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (ΣΑΧΟΠ) , και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, με τους οποίους υπάρχει μια άριστη συνεργασία στα πολιτιστικά και πολιτισμικά δρώμενα του χωριού. Τέλος  θα θέλαμε ο δήμος να στηρίζει τη προσπάθεια των συλλόγων του χωριού μας, αλλά και του δήμου γενικότερα.

Σας ευχαριστώ

Ο πρόεδρος του ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από τον αντιδήμαρχο Δελφών Ν. Μολιώτη



ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 29ης/10/2016
  1. Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
  2. Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας "Ο Πελεκάνος"
  3. Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξιδίου
  4. Πολιτιστικός Σύλλογος Χρισσού
  5. Αθλητικός Σύλλογος Δεσφίνας «Ησαΐας Δεσφίνας»
  6. Σύνδεσμος Καλοσκοπιτών Παρνασσίδας «Η Αγία Τριάς»
  7. Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου «Η Σουβάλα Παρνασσού»
  8. Σύλλογος Απανταχού Μαυρολιθαριτών
το video παρουσίασης του ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."