Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Ανεβαίνοντας  το απομεσήμερο στην Απάνω Σουβάλα τους συνάντησα στις Αϊ – Λιόλακες. Σταμάτησα να δω μήπως ήθελαν κάτι. Έρχονταν από το Σταυρό πάνω από τη Μεγάλη Ράχη. Ήθελαν να πάνε στην Αϊ – Βαρβάρα. Ήταν αποκαμωμένοι. Τους πήρα μαζί μου στην Απάνω Σουβάλα και τους άφησα κοντά στο δρόμο για την πηγή. Ήταν οργανωμένοι με τα σακίδιά τους καθώς είχαν μαζί τους τα απαραίτητα και προγραμματισμένοι: Σταυρός , Αϊ – Βαρβάρα και επιστροφή. Τους ρώτησα τίνος ιδέα ήταν αυτή η πεζοπορία. Απάντησαν: ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ! Ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν. Είχαν φύγει το πρωί κατά τις 11 από το χωριό. Στην επιστροφή τους συνάντησα ξανά στα Γουναρέϊκα.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Χρήστος Μ. Παπαθανασίου

Σάκης Σάλτας, Στάθης Μουλαράς, Γιώργος Φούρλας, Παναγιώτης Ανδρέου, Χάρης Κυρίτσης






1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και το κυριότερο είναι, να το κάνουν συνέχεια αυτό, ώστε να μην χρειαστούν αργότερα τα δικά μας δεκαπέντε χρόνια καθημερινών εξορμήσεων στο βουνό, προκειμένου να καθαρίσουν τα πνευμόνια από την πίσσα 500.000 τσιγάρων (ναι καλά διαβάσατε - μισό εκατομμύριο τσιγάρα - από τα 18 ως τα 50) και να μην αναγκαζόμαστε πλέον να κοντανασαίνουμε, τώρα στα 65, να ανεβαίνουμε σε γρήγορο ρυθμό τα .....γμαροκατουρήματα. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο!!!!!!
    Γιάννης Αθ. Λαγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."