Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Ρέμβης Κομοτηνής στη Λαογραφική Στέγη Πολυδρόσου και η αδελφοποίηση με το Συλλόγων Γυναικών Πολυδρόσου


Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και κατόπιν παρότρυνσης της Σουβαλιώτισσας Παναγιώτας Aργ. Τζιβάρα, καθηγήτριας Πανεπιστημίου στο Δ.Π.Θ επισκέφθηκε το χωριό μας ο Σύλλογος Γυναικών Ρέμβης Κομοτηνής αφού προηγουμένως πραγματοποίησε επίσκεψη στους Δελφούς.

Στη Σουβάλα συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Μολιώτη, με το Δ.Σ και μέλη του Συλλόγου Γυναικών «Η ΕΣΤΙΑ» και μετά ακολούθησε επίσκεψη στη Λαογραφική Στέγη Πολυδρόσου. Εκεί τις υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ κ. Αθανάσιος Αδαμάκος και η Γ. Γραμματέας κ. Έφη Τοπάλη, όπου και τις ξενάγησαν στο χώρο.
Αμέσως μετά τους προσφέρθηκε καφές στην πλατεία του χωριού μας. Εκεί οι Γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών η «ΕΣΤΙΑ» μαζί με τον καφέ, τις φίλεψαν και με διάφορες πίτες που είχαν κάνει αλλά και γλυκά, νηστίσιμα και μη.

Γλυκά προσέφερε και η Παναγιώτα Αργ. Τζιβάρα.
Αργά το μεσημέρι επισκέφθηκαν τα Γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου όπου και έγινε η τελετή αδελφοποίησης των δύο Συλλόγων η οποία ήταν ομολογουμένως πολύ συγκινητική και υπογράφτηκε από τις δύο Προέδρους το σχετικό πρακτικό.

Οι Σουβαλιώτισσες τις αποχαιρέτησαν και υποσχέθηκαν ανταπόδοση της επίσκεψης στην Ρέμβη και στην Κομοτηνή.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."