Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2016.

Ιδιαίτερα καλαίσθητο αλλά και συλλεκτικό το φετινό ημερολόγιο του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου "Η Εστία". Που μπορείτε να το βρείτε.




Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου "Η Εστία" παρουσίασε , κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων , στα γραφεία του το καλαίσθητο και όμορφο πράγματι ημερολόγιο του για το 2016.
Πρόκειται για μια εκπληκτική έκδοση η οποία έγινε με την επιμέλεια του συμπατριώτη μας Στάθη Γ. Πιπέρα και περιλαμβάνει , 12 κείμενα - όσοι δηλαδή και οι μήνες - στα οποία ο συγγραφέας αναφέρεται συνοπτικά στην Ιστορία της Πολυδρόσου-Σουβάλας , καθώς και παλιές σπάνιες φωτογραφίες του χωριού αλλά και Σουβαλιωτών και Σουβαλιωτισσών.
Όποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί μπορεί να το βρεί στα γραφεία του Συλλόγου ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην τιμή των 6 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."