Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

CASA BOSTANI ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’15 - ’16


Μετά τις τόσες αλλαγές που μας επιφύλασσε, η ιστορία το τελευταίο 10μηνο (αριστερές κυβερνήσεις, παρ’ ολίγον αριστερές παρενθέσεις, ξανά αριστερές κυβερνήσεις, και τώρα δεξιές «επανατοποθετήσεις»), πάρθηκε και από εμάς η απόφαση για μια πιο συγκεκριμένη επανατοποθέτηση και αλλαγή πορείας. Μετά από τους περσινούς πειραματισμούς και τις πολυπολιτισμικές αναζητήσεις, «ήρθε το νερό και μπήκε στο... bostani» – στο Casa Bostani!!! Η πολυμορφία και η ποικιλία φέτος θα εκφραστούν μέσα από ντόπιους δρόμους… Ελληνικούς!!!

          Έμφαση στο καλό ελληνικό τραγούδι από συνθέτες περασμένων δεκαετιών αλλά και από  σύγχρονους δημιουργούς, από σχήματα με παραδοσιακές επιρροές ή και λαϊκές, αλλά και από άλλα με στοιχειά πιο electro, το Casa Bostani θα υπηρετήσει το δημιουργικό, εμπνευσμένο, πειραγμένο και χωρίς  περιορισμούς  ελληνικό πεντάγραμμο. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ποικίλα δρώμενα θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας. Από τον Νοέμβριο, στον χορό θα μπουν και οι Tετάρτες  με μια μουσική παράσταση – έκπληξη, όπως πολύ  σύντομα θα δούμε και τις πρώτες θεατρικές παραγωγές αλλά και stand-up comedy, που θα έρθουν να εμπλουτίσουν το… Bostani!!!
Ξεκινάμε από αυτήν την εβδομάδα:
Τις Πέμπτες 8, 15 & 22 Οκτωβρίου οι Γιώργος Αιγιώτης, Θοδωρής Πετρόπουλος, Βασίλης Μασσαλας, Λάζαρος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Καραχαλιου, στην παράσταση «Ανεβαίνοντας την Αλεξάνδρας», θα μας κεράσουν έντεχνα και παλιά λαϊκά τραγούδια. Ώρα έναρξης 21:30.
Τα Παρασκευο-Σάββατα τα ηνία πιάνει ο D.J. Χρήστος Κόλλιας  με up tempo διάθεση. Στο εγγύς μέλλον θα τον «παντρέψουμε» με καλλιτέχνες που θα ανέβουν στο stage του Casa Bostani, σε ένα ντουέτο που θα μας ξεσηκώσει!!!!
Τις Κυριακές 11, 18 & 25 Οκτωβρίου στο Casa Bostani θα εμφανίζεται ο Πέτρος Σαριδάκης και οι Εδικοί και Φίλοι (Χρήστος Τζελεπόπουλος, Γιάννης Πλυμάκης, Αντώνης Γερογιάννης) για μοναδικές βραδιές, γεμάτες με το άρωμα και τη μουσική της Μεγαλονήσου.
Ο Πέτρος Σαριδάκης, με την παρέα των φίλων του, τολμά να ξανά-παίζει ξεχασμένες μελωδίες και στίχους του παρελθόντος. Δεν φοβάται να εκφραστεί και να πειραματιστεί, εκπλήσσοντας όμορφα το κοινό, και βάζοντας βάσεις για μια πιο φρέσκια και συγχρόνως πηγαία τέχνη.
Με επιδράσεις από την παράδοση, η κρητική μουσική εξακολουθεί να παραμένει ζωντανή και να εμπλουτίζεται. Ο Πέτρος Σαριδάκης ακολουθεί με σεβασμό την ιστορία της μουσικής και επιχειρεί να την εντάξει σε ένα σύγχρονο ρεπερτόριο, καταφέρνοντας να μας δείξει ότι η παράδοση παραμένει πιο ζωντανή από ποτέ.
Στη συναυλία, εκτός από κλασικούς και παραδοσιακούς κρητικούς σκοπούς, θα ακουστούν επίσης οι νέες συνθέσεις του δίσκου «Το Νάμι», που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015, αλλά και συνθέσεις από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές.
Πρόκειται, στην πραγματικότητα, για συναυλίες με έντονο το στοιχείο μιας μουσικής που ανατρέχει στο παρελθόν, προσεγγίζοντάς το σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και την αισθητική της καλής και  «ανεκμετάλλευτης» παραδοσιακής μουσικής, από όπου και αν προέρχεται. Ώρα έναρξης 18:00.
Η είσοδος, στις συγκεκριμένες live βραδιές (Παρασκευής & Κυριακής), είναι 8 ευρώ, με κρασί ή μπίρα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε και από την σελίδα μας στο https://www.facebook.com/casabostani.
                                                                        
                                                                        

Με εκτίμηση
Casa Bostani team

CASA BOSTANI
ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 34 (ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ)
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210-8233352

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."