Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

          

Σχετικά με την παραίτηση του Αντιπροέδρου μας  
κ. Λουκά Η. Θάνου από τα καθήκοντά του.


  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου ευθύς ως παραλάβαμε και λάβαμε γνώση της επιστολής – παραίτησης από τα καθήκοντα του, του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας κ. Λουκά Η. Θάνου, σεβόμενοι την απόφαση του αλλά κυρίως κατανοώντας τους λόγους που εκείνος επικαλείται και οι ίδιοι γνωρίζουμε (σοβαροί λόγοι υγείας ) οι οποίοι και προκάλεσαν αυτή, αποδεχτήκαμε την παραίτηση του από τα καθήκοντά του (Αντιπροέδρου) απαλλάσσοντάς τον από αυτά .

          Αφού τον ευχαριστήσαμε προσωπικά για την συνεργασία μας και την προσφορά του στο Σύλλογό μας ,από τη θέση του Αντιπροέδρου και υπευθύνου των χορευτικών τμημάτων μας τα τελευταία τρία χρόνια, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και δημοσίως για την προσφορά του αυτή αλλά να εκφράσουμε και την ικανοποίησή μας για την αποδοχή εκ μέρους του της παράκλησής μας να παραμείνει ως απλό μέλος του παρόντος Δ.Σ. του Συλλόγου μέχρι το τέλος της θητείας αυτού (Δεκέμβριος 2015) χρόνο κατά τον οποίο θα διεξαχθεί η Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ.  Eπίσης θέλουμε να του ευχηθούμε με τη βοήθεια Του Θεού γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο Σύλλογο μας ως μέλος και στο  επόμενο Δ.Σ.  

        Κατόπιν των παραπάνω θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, τους συγχωριανούς μας και όλους όσους ενδιαφέρονται, αγαπάνε και νοιάζονται πραγματικά για την ύπαρξη και δραστηριοποίηση του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου στο χωριό μας, ότι η σύνθεση του παρόντος Δ.Σ. παραμένει η ίδια από πλευράς προσώπων με μόνη διαφοροποίηση την μη ανάληψη και εκτέλεση των καθηκόντων του Αντιπροέδρου από άλλο μέλος του κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του αφού όπως προαναφέραμε η θητεία του λήγει σε χρόνο λιγότερο των τριών μηνών .
                                                                                     

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."