Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοικτή πρόσκληση στους συλλόγους του Δήμου Δελφών


Στην προετοιμασία υποβολής του φακέλου για την υποψηφιότητα του Δήμου Δελφών ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021″, απαραίτητο συστατικό, καθοριστικό για την επίτευξη του στόχου, είναι δίχως άλλο, η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Το γεγονός ότι τουλάχιστον 150 Συλλογικοί Φορείς δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου μας συμβάλλοντας στην παραγωγή πολιτιστικού έργου, καλλιεργώντας αίσθημα άμιλλας και συνεργασίας, προβάλλοντας ανελλιπώς τα ήθη, έθιμα, την κουλτούρα του τόπου μας, ιδιαιτέρως σε περιόδους κρίσης αξιακής και οικονομικής, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Κάθε τέτοια δράση, κατά το διάστημα που ο Δήμος Δελφών υποβάλλει την υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 μπορεί να συντελέσει στην ουσιαστική υλοποίηση του έργου.
Ο Δήμαρχος Δελφών, καλεί τους εκπροσώπους όλων των Συλλόγων, σε συνάντηση για το παραπάνω θέμα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.30 πμ στο Δημοτικό Κατάστημα Δελφών (Βασ. Παύλου & Φρειδερίκης, αίθουσα συνεδριάσεων 1ος ορ.).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Επιτρέπεται η υποβολή σχολίων σχετικών, βέβαια, με το θέμα της κάθε ανάρτησης. Η ελεύθερη έκφραση γνώμης και καλόπιστης κριτικής για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Αντίθετα, κάθε σχόλιο υβριστικού, προσβλητικού & κακόβουλου περιεχομένου και μάλιστα ανώνυμο θα διαγράφεται."